Deze week in Amerika? Krispy Kreme deelt GRATIS koffie en donuts uit…

Stop op 29 september bij een van hun filialen om van deze actie te profiteren.

De promo van Krispy Kreme valt samen met National Coffee Day (en ja – dat is écht een ding). De Amerikanen vieren deze nationale feestdag ieder jaar op 29 september en verschillende bedrijven spelen daar handig op in.

Krispy Kreme is wat dat betreft geen uitzondering. Wie op 29 september langskomt, wordt getrakteerd op een gratis kop koffie. In any size, welteverstaan. Dus ook die XL ter grootte van een emmer kost je helemaal niets.

Gratis donuts?

Hoe je dan aan zo’n gratis donut komt? Door kosteloos lid te worden van Krispy Kreme Rewards. En dat is best makkelijk, omdat je niet veel meer hoeft te doen dan de app downloaden.

Die gratis donut opeisen hoeft trouwens niet per se voor de 29e. Je kunt hem op ieder gewenst moment afhalen. Tenzij de zaak dicht is, of course.

Nieuwe koffie en donuts

Omdat het National Coffee Day is, komt Krispy Kreme deze week met twee nieuwe items in aanvulling tot hun koffie-giveaway. De eerste is de Donut Flavored Coffee. Deze koffie is sinds 24 september verkrijgbaar en een nieuw, blijvend item op de menukaart.

Ook nieuw is de Coffee Glazed Donut. Proberen? Dat moet je voor National Coffee Day doen. In tegenstelling tot de Donut Flavored Coffee is deze donut daarna niet meer te bestellen.

Plannen om naar The States te gaan? Kijk dan hier naar de meest aanbiedingen van verschillende reisbureaus!

Door Boy

Boy Tijbosch is als schrijver en oprichter van Amerika Only verantwoordelijk voor de dagelijkse uitvoering en hoofdredactie van AmerikaOnly.nl en Amerika Only Magabook.