Je kunt vandaag een romantisch diner bij kaarslicht reserveren in de – jawel – Waffle House!

Geen zin om de knip te trekken op Valentijnsdag? In The States heeft restaurantketen Waffle House daar iets op gevonden…

Het bedrijf, normaal gesproken toch voornamelijk een stop voor truckers en andere, snelle reizigers met honger, komt namelijk met een speciale actie. Een diner voor twee bij kaarslicht, inclusief speciale menu-items die Waffle House normaal gesproken niet serveert.

Reserveringen

En daar is vraag naar – zo stelt Jessica Kinskey van Waffle House. Volgens haar beginnen de restaurants, die praktisch door het hele land zitten, al maanden van tevoren met het opnemen van reserveringen voor Valentijnsdag. ‘Want dat is de enige dag dat we dat doen’, aldus Jessica. ‘Er komen veel stelletjes op af.’

De diners van Waffle House zijn overigens geen nieuwe traditie. Het begon in 2008 toen één filiaal merkte dat veel setjes op Valentijnsdag een fastfoodketen als Waffle House verkozen boven andere, meer exclusieve restaurants.

Beschikbaarheid

Niet alle restaurants doen mee. Ben je nu in de VS? Kijk dan hier welke tweehonderd locaties dit wél doen.

Naar Amerika

Plannen om naar The States te gaan? Laat je hier verder inspireren!

Door Boy

Boy Tijbosch is als schrijver en oprichter van Amerika Only verantwoordelijk voor de dagelijkse uitvoering en hoofdredactie van AmerikaOnly.nl en Amerika Only Magabook.