Zo ziet een road trip in ’s werelds duurste camper eruit

Zin in een road trip door The States? Dan hebben we dé manier voor je. Tenminste – als je eventjes drie miljoen dollar kunt ophoesten. Alleen dan kun je jezelf de EleMMent Palazzo Superior veroorloven.

De EleMMent Palazzo Superior is een RV uit de stal van de Duitse producent Marchi Mobile. Het prijskaartje voor het gigantische voertuig hikt tegen de drie miljoen aan. Dat maakt het apparaat direct de duurste camper ter wereld.

Daar krijg je dan ook wel wat voor. De camper is enorm en onder meer voorzien van een Master Bedroom, grote woonkamer, kitchenette en badkamer met een zogenaamde Rainfall Shower.

Voorzieningen

De EleMMent Palazzo Superior wordt daarnaast geleverd inclusief 40-inch-tv, een wijnkabinet mét flessen, een espressomachine en een uitschuifbare sofa. De moderne keuken beschikt over een koelkast, vriezer, gootsteen en moderne kookplaat. En overal in de RV vind je genoeg opslagruimte om je spullen te stallen.

En dan hebben we het nog niet eens over het uitschuifbare dakterras gehad. Perfect voor wie optimaal van het fantastische uitzicht in bijvoorbeeld een nationaal park wil genieten. Het enige nadeel is dat het voertuig hierdoor eigenlijk totaal niet meer op een camper lijkt. Maar dat zien we maar even door de vingers…

Door The States reizen in campers die wél betaalbaar zijn? Dat kan natuurlijk altijd. Kijk hier en hier voor complete rondreizen.

EleMMent Palazzo Superior Cpp-Luxury.com via Facebook
EleMMent Palazzo Superior TanKyra Tractopartes via Facebook
EleMMent Palazzo Superior Cpp-Luxury.com via Facebook
EleMMent Palazzo Superior Luxury Mobility via Facebook
EleMMent Palazzo Superior Cpp-Luxury.com via Facebook

Door Boy

Boy Tijbosch (27) is als schrijver en oprichter van Amerika Only verantwoordelijk voor de dagelijkse uitvoering en hoofdredactie van AmerikaOnly.nl en Amerika Only Magabook.