Afrika OnlyCanada Only

10 Amerikaanse bestemmingen die op je bucket list voor 2018 horen

French Quarter, New Orleans
Boy Tijbosch

Boy Tijbosch

Plannen om komend jaar naar The States te gaan? 2018 is bij uitstek het jaar om déze bestemmingen nu eindelijk eens van je bucket list te strepen…

Detroit

1. Detroit, Michigan

Detroit – hoor je daar niet hele slechte verhalen over? Ja en nee. We kunnen natuurlijk weer beginnen over de ingestorte autoindustrie en de mensen die stad voor dood achterlieten. Maar de stad is inmiddels weer op de weg terug. Het centrum bruist zoals het eigenlijk al een hele tijd niet heeft gedaan. En dat is ze ook bij Lonely Planet niet opgemerkt. De gerenommeerde reisgids nam Detroit mee in haar lijst met plekken om in 2018 te bezoeken.

Cheap vliegtickets naar Detroit vind je HIER en HIER. Kijk HIER voor hotels in de stad en HIER voor een bijbehorende huurauto. Canada is daarmee nooit ver weg.


French Quarter, New Orleans
Boy Tijbosch |

2. New Orleans, Louisiana

Waarom 2018 hét jaar is om New Orleans te bezoeken? Omdat NoLa dan driehonderd jaar bestaat. Nu is het sowieso al een feeststad, maar we denken dat het in 2018 nog allemaal nét iets uitbundiger wordt.

New Orleans bezoeken kun je het beste doen in combinatie met een rondreis door The Deep South. Kijk HIER voor het aanbod reizen van onze partners. 


Minneapolis

3. Minneapolis, Minnesota

Minneapolis is in 2018 dé bestemming voor sportfans. De stad is host voor de Super Bowl – maar dat niet alleen. Ook de ietwat extreme Summer X Games gaan naar de stad in Minnesota. Oh – en volgens National Geographic is dit een van de gelukkigste steden van The States!

Vliegtickets naar Minneapolis/St. Paul vind je HIER. Hotels in de stad vind je HIER. Kijk HIER voor een bijbehorende huurauto.


4. Charleston, South Carolina

Charleston sleept de ene na de andere officieuze titel in de wacht. In 2015 was het de meest romantische stad van Amerika. En in 2016 noemde Travel + Leisure Charleston zelfs de leukste bestemming ter wereld. Misschien toch eens tijd om Charleston van je lijstje te strepen?

Naar Charleston? Dat doe je in combinatie met een road trip door het Diepe Zuiden. HIER vind je alle reizen van onze partners.


Disney's Hollywood Studios
Gene Duncan

5. Orlando, Florida

Disney World gaat voor de verandering weer eens flink uitbreiden. In het hoogseizoen van 2018 moet Toy Story Land in Disney’s Hollywood Studios haar deuren openen. Bovendien – het is Orlando, Florida. Als je jezelf hier toch verveelt…

Orlando bezoeken? Dat kan tijdens een road trip door Florida, hoewel je ook je hele vakantie in Orlando kunt blijven. Kijk HIER voor het aanbod road trips van onze partners.

Losse vliegtickets naar Orlando boek je HIER. Bijbehorende hotels vind je dan HIER. Heb je alleen nog een auto nodig. Die vind je HIER.


6. Siesta Beach, Florida

Siesta Beach, Florida is het beste strand van Amerika. Dat concludeerde Dr. Beach dit jaar tijdens zijn jaarlijkse strandonderzoek. Dat concludeerde Dr. Beach ook in 2016. En dat concludeerde Dr. Beach ook in 2015. En wij concluderen dat het daarom hoog tijd is voor een ritje richting Sarasota.

Siesta Beach bezoeken? Dat kan prima vanuit Orlando. Hiervandaan is het ongeveer twee uurtjes rijden. Losse vliegtickets naar Orlando vind je HIER. Bijbehorende hotels boek je dan HIER. Huurauto nodig? Die vind je HIER.


7. Seattle, Washington

Seattle is zo’n stad die je ooit wil zien, maar ja… Het is ver. San Francisco en Las Vegas staan net iets hoger op de bucket list. En het is ver. Maar eh… Dit jaar heeft de karakteristieke Space Needle een totale make-over gekregen. Kun je nóg beter genieten van dat uitzicht over de stad en Mount Rainier.

Een trip naar Seattle doe je in combinatie met een road trip door Amerika’s noordwesten. Bekijk HIER het aanbod individuele reizen van onze partners.


8. Maui, Hawaii

Hawaii is zo’n typische bestemming waar je altijd over nadenkt, maar nooit heengaat. Misschien is het tijd om daar in 2018 verandering in te brengen. 2018 is volgens de kenners namelijk een van de goedkoopste jaren om naar de staat te vliegen.

Naar Hawaii? Kijk dan HIER voor vliegtickets, HIER voor hotels en HIER voor een huurauto.


Central Park, New York City
Foto: Marley White via NYC & Company

9. New York City, New York

We willen niet zo’n magazine zijn die alleen maar alternatieve bestemmingen aandraagt. Zo van – ‘Ga allemaal naar St. Louis of Compton, want dat heeft nog niemand gezien’. Nee – we nemen good ol’ New York ook gewoon op in dit rijtje. En dat doen we volgend jaar weer. En het jaar daarna waarschijnlijk weer. Waarom? Omdat New York ieder jaar de moeite waard is – daarom.

Betaalbare reizen naar NYC vind je bij onze partners – HIER dus. Los boeken kan natuurlijk ook. Kijk dan HIER voor vluchten naar New York en HIER voor bijbehorende hotels.


San Francisco

10. San Francisco, Californië

En datzelfde geldt natuurlijk ook voor San Francisco. Al geweest? Ga dan niet naar Alcatraz, Lombard Street en de Golden Gate Bridge, maar verken andere wijken van de stad. Suggesties: De hippiewijk Haight Ashbury, een dag in het Golden Gate Park en het natuurgebied Marin County – aan de overkant van de baai.

San Francisco combineer je met een road trip door het westen. Dit soort reizen vind je HIER. Losse vliegtickets naar San Fran vind je HIER. Hotels vind je HIER. Huurauto’s vind je HIER.