Afrika OnlyCanada Only

Zoek

In 2018 naar Orlando? Deze 5 attracties staan je te wachten!

Orlando
Picture of Boy Tijbosch

Boy Tijbosch

Orlando verandert voortdurend en 2018 is geen uitzondering. Een groot aantal nieuwe, geweldige attracties komen naar de wereldberoemde themaparken. Dit zijn de vijf waar we het meest naar uitkijken!

1. Toy Story Land

Waar?
Disney’s Hollywood Studios

Dit enorme land van zes hectare groot wordt in de zomer van 2018 geopend. Bezoekers krimpen tot het formaat van speelgoed. Verken in die vorm het avontuurlijke buitenleven in de achtertuin van Andy. Hier komen twee nieuwe attracties. Slinky Dog Dash wordt een familie-achtbaan. De tweede, nieuwe rit heet Alien Swirling Saucers. Deze heeft een sci-fi-thema en draait om het vangen van aliens.


Fast & Furious - Supercharged, Universal Studios - Universal Orlando Resort
Universal Orlando Resort

2. Fast & Furious – Supercharged

Waar?
Universal Orlando Resort

Fast & Furious – Supercharged is een adrenalinerijke rit gebaseerd op een van de meest succesvolle filmfranchises ooit. De attractie voelt, volgens Universal, alsof je deel uitmaakt ván de films. Vrijwel alle acteurs, waaronder Vin Diesel, Dwayne Johnson en Tyrese Gibson, hebben er aan meegewerkt. De rit opent in het voorjaar.


3. Infinity Falls Rapids

Waar?
SeaWorld Orlando

Infinity Falls Rapids is een raftattractie door een Zuid-Amerikaans regenwoud. Bezoekers gaan maken een spectaculaire lancering met een verticale lift, gaan door verschillende stroomversnellingen én ervaren de snelste drop ter wereld. De attractie opent in de zomer van 2018.


4. The Great LEGO Race

Waar?
LEGOLAND Florida Resort

LEGOLAND Florida transformeert de bestaande achtbaan Project X naar The Great Lego Race. Dit wordt de eerste achtbaan met virtual reality die speciaal is ontworpen voor kinderen. Dankzij de VR-headsets ervaar je actie vanuit alle richtingen. Bovendien heb je het idee middenin een snelle race te zitten. De rollercoaster gaat in de lente van 2018 open.


5. Ray Rush Family Raft Slide

Waar?
Aquatica

SeaWorld’s waterpark Aquatica breidt uit met een gloednieuwe waterglijbaan. De Ray Rush Family Raft Slide is bijna twintig meter hoog en begint met een lancering van tien meter per seconde. Ook deze attractie opent in het voorjaar.

Plannen om in 2018 naar Orlando te gaan? Hier vind je voordelige en complete vakanties naar de Sunshine State. Los boeken kan natuurlijk ook. Kijk dan hier voor vliegtickets, hier voor hotels en hier voor een huurauto.