Afrika OnlyCanada Only

4 supercoole diners in het Amerikaanse zuiden

Universal Orlando Resort
Boy Tijbosch

Boy Tijbosch

Tijdens je Amerika-reizen altijd op zoek naar iets wat 100% Amerika is? Deze diners zijn dat wel – dachten we…

1. 11th Street Diner

Waar?

Miami Beach, Florida

Niet alleen een diner – ook een landmark in South Beach. Hij staat er sinds 1992, na een verhuizing vanuit Pennsylvania. Zoals een diner hoort te doen, zorgt ook 11th Street Diner voor je favoriete, Amerikaanse gerechten – hot dogs, milkshakes, dat soort dingen. Het blijft natuurlijk wel Miami. De Cubaanse keuken is zodoende ook vertegenwoordigd.

Bezoek deze diner tijdens een road trip door Florida. Check HIER het aanbod vakanties van onze partners.


2. Midpoint Café

Waar?

Adrian, Texas

Het is niet het menu wat Midpoint Café zo bijzonder maakt. Ook niet de klassieke, Amerikaanse inrichting die zo uit de jaren vijftig lijkt te komen. Nee – Midpoint Café in Adrian, Texas bezoek je omdat hij exact halverwege de Route 66 ligt. Da’s ook wat waard.

Het Midpoint Café bezoek je eigenlijk alleen als je Route 66 helemaal afrijdt. Kijk HIER voor dit soort reizen. Zelf plannen kan natuurlijk ook. Kijk dan HIER voor vliegtickets, HIER voor hotels nabij de route en HIER voor een huurauto.


Sci-Fi Dine-In Theater Restaurants, Disney's Hollywood Studios
WDW News

3. Sci-Fi Dine-In Theater

Waar?

Orlando, Florida

Helemaal authentiek is deze diner niet. Het is wel een one-of-a-kind-restaurant waar de tafels en stoelen zijn vervangen door auto’s. Tel daar het bioscoopscherm bij op en je hebt iets wat schrikbarend dicht bij een echte drive-in-bioscoop komt.

De diner ligt in het themapark Disney’s Hollywood Studios.

Het Sci-Fi Dine-In Theater vereist kaartjes voor Disney’s Hollywood Studios. Die vind je hier. Hotels in Orlando vind je HIER. Huurauto’s boek je HIER.


4. Moonlite Diner

Waar?

Fort Lauderdale, Florida

Goed. Wie écht zo’n typisch Amerikaanse diner wil (zilveren buitenkant, ouderwetse stoelen, je kent het wel), kan het beste naar Fort Lauderdale gaan. Grote kans dat Moonlite Diner precies is waar je op zoek naar was.

Bezoek dit restaurant tijdens een road trip door Florida. Check HIER de vakanties van onze partners. Fort Lauderdale is ook te bezoeken vanuit Miami. Kijk HIER voor een vliegticket naar Miami, HIER vind je hotels in de omgeving en HIER voor huurauto’s.