Afrika OnlyCanada Only

5 Amerikaanse frisdranken die je moet proberen tijdens jouw VS-reis!

Vlag
Boy Tijbosch

Boy Tijbosch

Deze soft drinks zijn terecht érg geliefd bij de Amerikanen.

door Boy Tijbosch

 1.    A&W ROOT BEER

De smaak van Root Beer is bijzonder en met niets anders te vergelijken. Proberen is een absolute must-do wanneer je in de USA bent. Of wacht niet tot de eerstvolgende reis en bestel het drankje bij onze vrienden van Shop America.


2.    COCA-COLA VANILLA

Vanilla Coke is in Europa moeilijk te krijgen, maar de Amerikanen kopen het in iedere, lokale supermarkt. Bovendien smaakt de Amerikaanse versie tóch anders dan de Europese variant.

3.    HANSENS SODA

Dit nieuwe, Amerikaanse merk maakt verfrissende drankjes in meerdere smaken. Voorbeelden: limoen-mandarijn en kers-vanille. Probeer ze direct!


4.    KOOL-AID

Kool-Aid is uiterst populair bij de Amerikanen, mede door de vele smaken die het merk aanbiedt. Onze favoriet? Perzik-mango!


5.    MOUNTAIN DEW

‘A liquid like no one else’, zo werd Mountain Dew vorig jaar in Europa geïntroduceerd. Gelijk hebben ze, maar de Amerikaanse editie smaakt nét iets anders. Bestel ‘m voordelig bij Shop America!


KORTING VOOR AMERIKA ONLY-LEZERS!

Jouw favoriete, Amerikaanse drankjes bestel je voordelig bij Shop America! Gebruik de actiecode ‘AmerikaOnlyFR15’ en je ontvangt tien procent korting op alle Amerikaanse frisdranken! Geldig tot en met woensdag 10 juni 2015!