Canada Only

5 supergave attracties die in 2019 naar verschillende Amerikaanse pretparken komen

Achtbaan
Boy Tijbosch

Boy Tijbosch

Disney World legt de laatste hand aan Star Wars Land, Universal Studios werkt aan een nieuwe Harry Potter-achtbaan en in Busch Gardens komt de hoogste steel launch coaster van Florida te staan. Needless to say: 2019 is een mooi jaar om naar Amerika te gaan.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Thrillsensations (@thrillsensations) op

Tigris

Waar?
Busch Gardens Tampa Bay

Wat?
Met een hoogte van ruim 45 meter wordt Tigris, naast de nieuwste uitbreiding voor Busch Gardens, de hoogste launch coaster van de Sunshine State. En het duurt relatief niet heel lang meer voordat de knaloranje achtbaan de deuren van haar karretjes opent. Tigris staat gepland voor de lente.

Deze zomer naar Tampa? Doe hier meer inspiratie op!


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Theme Park Connect (@themeparkconnect) op

Jurassic World Ride

Waar?
Universal Studios Hollywood

Wat?
Nee – er wordt écht niet alleen in Florida gewerkt aan nieuwe attracties. Universal Studios Hollywood is druk bezig met Jurassic Park: The Ride. Wanneer deze rit precies opent, is nog niet duidelijk. Wél weten we dat deze variant een stuk wilder en natuurlijk moderner wordt dan de versie in Orlando, Florida.

Naar Californië? Laat je hier verder inspireren.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door J E N & K E L L E R (@adventureswithkidkeller) op

Sesame Street

Waar?
SeaWorld, Orlando

Heb je er stiekem altijd al van gedroomd om in een soort real-life versie van Sesamstraat rond te lopen? Well – dit is je beste kans. SeaWorlds Sesame Street opent ergens dit jaar en tegen die tijd zijn al je favoriete personages vanzelfsprekend van de partij – hoewel Pino hier vermoedelijk niet blauw wordt.

Plannen om Orlando te bezoeken? Reizen naar de Sunshine State vind je hier.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Star Wars: Galaxy’s Edge (@starwarsgalaxysedge) op

Star Wars: Galaxy’s Edge

Waar?
Disney’s Hollywood Studios, Orlando én Disneyland, Anaheim

Wat?
Fans hebben er lang op moeten wachten, maar dit jaar gaat het dan eindelijk gebeuren: de opening van een gloednieuw Star Wars-land in zowel Florida als Californië. De versie in Disneyland staat gepland voor de zomer van 2019. Orlando-reizigers moeten nog iets langer wachten: deze variant opent in de herfst haar deuren. Beiden bevatten twee gloednieuwe attracties, restaurants, winkels en meer – natúúrlijk allemaal gerelateerd aan de Star Wars-franchise.

Plannen om naar Californië te gaan? Doe hier inspiratie op. Liever naar Florida? Kijk dan hier!


Harry Potter Coaster

Waar?
Universal’s Islands Of Adventure, Orlando

De enige attractie in dit rijtje waarvan de naam nog steeds een geheim is. De bekendmaking daarvan laat vermoedelijk niet heel lang meer op zich wachten: wie Universal’s Islands Of Adventure bezoekt, kan de eerste constructie van deze nieuwe achtbaan namelijk al zien. Volgens insiders gaat het op een rit waarin de trip met Hagrids motor wordt gesimuleerd. We zijn benieuwd!

Naar Florida? Check hier de nieuwste aanbiedingen van verschillende organisaties!