Afrika OnlyCanada Only

Zoek

5 toffe roadtrips die vertrekken vanuit New York City

New York naar Bryce Canyon National Park (met logo Tioga Tours) - Unsplash

New York is een ideale basis voor een gave roadtrip door heel Amerika. En dat zeggen wij niet. Dat zeggen de reisexperts van Tioga Tours, onze vrienden.

Het reisaanbod van Tioga Tours bevat namelijk verschillende reizen die vanuit The Big Apple naar alle hoeken van The States gaan. 

En nee – niet alleen naar omliggende staten. Heb je bijvoorbeeld weleens gedacht van een trip van New York City naar Los Angeles – aan de andere kant van het land?

We nemen hieronder vijf gave reizen uit het aanbod van Tioga Tours met je door!

Boston (met logo Tioga Tours) - Unsplash
Boy Tijbosch |

1.

New Englander

De trip New Englander laat je kennis maken met een tamelijk onderbelicht deel van Amerika: het Noordoosten. Je bezoekt de stad Boston, maar ook het schitterende natuurpark Acadia National Park in de staat Maine. De White Mountains in New Hampshire, maar ook de bosrijke omgeving The Berkshires, op de rand van Massachusetts en Connecticut.

Een veelzijdige reis vol bestemmingen die je normaal gesproken niet zo snel aandoet.

Méér weten? Kijk dan hier!

Florida (met logo Tioga Tours) - Unsplash
Boy Tijbosch |

2.

Kids Go Cities & Beaches

De familietrip Kids Go Cities & Beaches combineert New York City met – jawel – Florida! Je vakantie start daarbij in hartje Manhattan, waarna je via steden als Philadelphia en Washington DC afdaalt naar onder meer de Smoky Mountains. 

Via bestemmingen als Shenandoah National Park en de Outer Banks reis je vervolgens door naar de Sunshine State, waarbij je genoeg tijd hebt voor de pretparken van Orlando, de stranden van Miami en het mooiste van de Florida Keys. 

Er-rug gaaf – en bovendien heel gevarieerd.

Méér weten? Kijk dan hier!

New Orleans (met logo Tioga Tours) - Unsplash
Boy Tijbosch |

3.

Big Cities & Deep South

Ook Big Cities & Deep South combineert the best of both worlds – in dit geval grote steden als New York City en Washington DC en muziekbestemmingen à la Nashville, Memphis en New Orleans. 

Dat doe je deels per trein én deels per auto. Het stuk tussen New York en DC leg je per spoor af, waarna je in een huurauto richting het Diepe Zuiden sjeest.

Méér weten? Kijk dan hier!

Bryce Canyon National Park 2 (met logo Tioga Tours) - Unsplash
Boy Tijbosch |

4.

Coast To Coast Discovery

Coast To Coast Discovery is met recht een droomreis: een trip van het oosten naar het westen van de Verenigde Staten. Dat betekent dat je New York ziet, maar ook Los Angeles. De Niagara Falls, maar ook Bryce Canyon National Park. Chicago, maar ook Route 66. 

Een supertoffe reis die bij Tioga Tours ook nog eens compleet aan de hand van je wensen en voorkeuren is aan te passen.

Méér weten? Kijk dan hier!

New York (met logo Tioga Tours) - Unsplash
Boy Tijbosch |

5.

Eastern Charms

De reis Eastern Charms loodst je langs het mooiste deel van Amerika’s noordwesten. Je ziet precies hóe erg Upstate New York verschilt van de grootste stad van de staat en ontdekt verborgen parels als het Finger Lake District en de Chesapeake Bay.

Een aanrader voor iedereen die de usual suspects van The States – lees: het zuidwesten en Florida – al heeft gezien.

Méér weten? Kijk dan hier!

Logo Tioga Tours
Boy Tijbosch |

Een reis boeken bij Tioga Tours

Interesse in een van deze reizen? Dan is Tioga Tours een van je beste adressen. Deze organisatie is al jarenlang gespecialiseerd in het aanbieden van op maat gemaakte reizen naar de Verenigde Staten. Alle reizen, inclusief de hierboven genoemde trips, zijn aan te passen naar jouw wensen.

Meer weten? Check dan de website voor méér info!