Canada Only

5 toffe Vegas-bestemmingen die géén Bellagio of The Venetian zijn

Flamingo Las Vegas
Boy Tijbosch

Boy Tijbosch

De gigantische resorts langs The Strip, waaronder Caesars Palace en de piramide van het Luxor, zijn natuurlijk helemaal fantastisch om te bezoeken. Maar wie al eerder in Las Vegas is geweest, is misschien wel op zoek naar nét iets andere bestemmingen. Déze vijf plaatsen, bijvoorbeeld.

[affiliate location=”lasvegas” type=”amerikanl”]

The Neon Museum, Las Vegas
Foto: TravelNevada

The Neon Boneyard

Vegas geweest? Dan ben je ongetwijfeld bekend met de gigantische hoeveel neon die hier op je afkomt. Vrijwel alle resorts proberen je aandacht te trekken door de plaatsing van allerlei lichtinstallaties voor de deur.

Nu zijn er desondanks ook resorts die de concurrentiestrijd niet hebben overleefd en na verloop van tijd de deuren hebben moeten sluiten. Waar al die borden naartoe zijn gegaan? Naar The Neon Boneyard. Deze laatste rustplaats voor alle ongebruikte neon bevat bijvoorbeeld exemplaren van het failliete Sahara en niet langer in buik zijnde elementen uit Treasure Island. Indrukwekkend om te zien!


Red Rock National Conservation Area 19 - Travel Nevada
Foto: Travel Nevada

Red Rock Canyon National Conservation Area

Nu vinden wij Vegas helemaal geweldig. Maar we kunnen het ons ook wel een beetje voorstellen dat je het na verloop van tijd wel even gehad hebt met de stadsdrukte. Red Rock Canyon National Conservation Area is dan een prima uitstapje. Dit vuurrode landschap ligt op slechts 25 kilometer rijden vanuit Sin en wordt jaarlijks door meer dan één miljoen reizigers bezocht.

[affiliate location=”red-rock-canyon-national-conservation-area” type=”ticketlinks”]


Flamingo Las VegasFlamingo Habitat

Wist je dat je langs de Las Vegas Boulevard een flinke hoeveelheid flamingo’s kunt vinden? En daar is natuurlijk maar een plek voor. Het resort Flamingo Las Vegas is thuis voor de Flamingo Habitat. Je ziet de dieren in de lobby van het hotel. Kan ook alléén maar in Vegas…

[affiliate location=”flamingolasvegas” type=”tradetracker”]


Pinball Hall Of Fame

Was jij vroeger ook zo’n fan van pinball-automaten? Dan is de Pinball Hall Of Fame écht iets voor jou. Dit is een gigantische verzameling exemplaren pinball machines uit allerlei tijden. Je kunt ze voor 25 cent per automaat proberen. De Hall Of Fame ligt niet ver van de Las Vegas Strip en is erg populair bij zowel locals als reizigers.


BulldozerDig This

Dig This is een van de nieuwere attracties van Las Vegas – en het is voor de verandering eens geen winkelcentrum of resort. Nee – Dig This is een pretpark voor bouwvakkers waar non-professionals toegang krijgen tot allerlei uit de kluiten gewassen graafmachines. Best cool, niet?

[affiliate location=”lasvegas” type=”amerikanl”]

[affiliate location=”lasvegas” type=”tradetracker”]

[affiliate location=”lasvegas” type=”ticketlinks”]