Canada Only

5X Christmas @ Sea World

SeaWorld
Boy Tijbosch

Boy Tijbosch

Deze winter toevallig in de buurt van Orlando, San Antonio of San Diego? De parken van Sea World zijn begonnen met hun winterprogramma: spectaculaire combinaties van ijs, waterdieren en nieuwe attracties. Check hieronder een overzicht van de vijf beste, seizoensgebonden attracties.

door Boy Tijbosch

THE CHRISTMAS MARKET

Culinaire en kunstzinnige markt, waarbij Sea World heeft geprobeerd de sfeer van een Duitse Weihnachtsmarkt neer te zetten. Aardig gelukt, met die braadworsten en hamburgers.

O’WONDROUS NIGHTS

O’ Wondrous Nights is een show die alleen wordt uitgevoerd in de decembermaand. De voorstelling vertelt enkele bekende kerstverhalen, vanuit het perspectief van een aantal zeeleeuwen, pinguïns en walrussen.

THE POLAR EXPRESS

Misschien wel dé kerstattractie van heel Orlando. Deze simulator is gebaseerd op de gelijknamige film en neemt bezoekers mee naar de Noordpool, aan de hand van beeld, geluid en geur.

SHAMU

‘s Werelds meest bekende orka geeft rond de feestdagen een speciale voorstelling, waarbij alles in het teken staan van kerst en het nieuwe jaar.

WINTER WONDERLAND ON ICE

Sea World’s antwoord op het populaire Disney On Ice. Ook dit is een schaatsvoorstelling, aangevuld met fonteinen en een vuurwerkshow.

VOLG AMERIKA ONLY OP FACEBOOK EN TWITTER!

 

SeaWorld
Anneloes Keunen via Amerika Only