Canada Only

5x De beste pool parties in Las Vegas

Las Vegas - Ryan Jerz via TravelNevada
Boy Tijbosch

Boy Tijbosch

Hoewel het in Vegas eigenlijk altijd feest is, is het begin van de zomer ook de aftrap van het pool party-seizoen. Hierrr moet je zijn voor de gaafste feesten van 2018.

Daylight, Mandalay Bay

Het grootste zwembad van Las Vegas is bijna vanzelfsprekend ook thuis voor het grootste zwembadfeest. Daylight moet de sfeer van Ibiza creëren. Mede daardoor is er direct aan het water een groot podium geplaatst. Onder meer dj Duke Dumont en rapper Rick Ross komen deze zomer optreden.


Encore Beach Club, Wynn Encore

Wynn Encore staat erom bekend tijdens pool parties de grootste namen uit de dancescene uit te nodigen. Dit jaar komen acts als The Chainsmokers, David Guetta, Kygo en Afrojack langs. Daarnaast heeft MMA-kampioen Conor McGregor een contract getekend waarin staat dat hij hier de hele zomer lang z’n gezicht laat zien. Encore Beach Club vindt iedere donderdag tot zaterdag plaats.


Wet Republic, MGM Grand

Wet Republic is inmiddels bekend terrein voor Tiësto. Hij draait al jaren langs de gigantische zoutwaterbaden waar honderden mensen op afkomen. Dit keer zijn ook Steve Aoki en Martin Garrix van de partij.


Playboy Fridays, The Venetian

Op het dak van The Venetian, bij het zwembad Tao Beach, vinden deze zomer de Playboy Friday plaats: pool parties met een Aziatisch thema – een béétje opvallend voor een Venetiaans resort. Nog opmerkelijker zijn de European Style Days. Alleen van maandag tot woensdag mogen dames topless zonnen.


Marquee Dayclub, The Cosmopolitan

De enige outdoor-club waarin pool parties niet beperkt blijven tot de zomer is de Marquee Nightclub. Hier gaat het feest zelfs tijdens de wintermaanden door. Direct aan het zwembad vind je een gaming area. Kun je al je uitgaven direct weer terugverdienen – of de schade nóg erger maken.

Naar Vegas om zo’n pool party mee te maken? Kijk hier voor vliegtickets, hier voor een hotel en hier voor een huurauto óf boek een fly-drive.

Heb jij ons gratis e-book 20 Amerikaanse Road Trips Die Je Óóit Moet Doen al? Download ‘m hier!

Las Vegas - Ryan Jerz via TravelNevada
Foto: Ryan Jerz via TravelNevada