Canada Only

5x Elvis in Las Vegas

Elvis
Boy Tijbosch

Boy Tijbosch

Nu weten wij ook wel dat Elvis onlosmakelijk is verbonden met Memphis en het Amerikaanse zuiden. Maar nergens leeft hij zo erg voort als in Las Vegas. Deze gokstad is dé place to be voor Amerika-fans die een Elvis-act willen zien. En we hebben vijf suggesties voor je.

The King starring Trent Carlini

Elvis-imitator Trent Carlini is de winnaar van het Amerikaanse tv-programma The Next Best Thing en heeft nu zijn eigen Elvis-show. Hierin bootst hij scenes uit Elvis’ films na en zingt hij zijn bekendste nummers. Je vindt deze grote show in The Las Vegas Hotel. Da’s niet geheel toevallig ook de plek waar de échte Elvis op de bühne stond.


Big Elvis

Big Elvis wordt gespeeld door cabaretier Pete Valley. Hij heeft zijn naam te danken aan het feit dat Pete – hóe verrassend – nogal groot is en staat erom bekend gasten mee het podium op te sleuren. Je vindt de show in The Piano Bar in het resort Harrah’s.


Million Dollar Quarter Show

Ook in Harrah’s: Million Dollar Quarter Show. Een show die niet alleen draait om Elvis, maar ook om Jerry Lee Lewis, Johnny Cash en Carl Perkins. Een mix van rock, gospel en country.


All Shook Up

Het concept voor All Shook Up is simpel: een Elvis-impersonator, een live band en de grootste hits van The King. Je vindt de show in het V Theater van Planet Hollywood, waar ‘ie elke dag om 18:00 wordt opgevoerd.


Graceland Wedding Chapel

Oké – dit is technisch gezien natuurlijk geen show, maar een Elvis-trouwerij is toch wel typisch iets voor Las Vegas. Dé plek om dit te doen is The Graceland Chapel langs de Las Vegas Strip. En mocht je plannen hebben om je wederhelft het ja-woord te geven: dat kan op traditionele wijze, maar ook op een manier waarbij Elvis himself jullie tot de dood verbindt.

Nóg meer Elvis? We hebben zo’n Elvis-imitator geïnterviewd voor een artikel in het Amerika Only Magabook 4. Bestellen kan hier!