Afrika OnlyCanada Only

Zoek

5x shoppen in Las Vegas

The Venetian - Unsplash
Picture of Boy Tijbosch

Boy Tijbosch

Dat er in en om Vegas nogal véél te doen is, hoeven we je waarschijnlijk niet uit te leggen. We delen in plaats daarvan graag onze favoriete shop-plekken met je – ervan uitgaande dat je tijdens jouw trip keuzes moet maken. Komen ze: vijf ideale bestemmingen om te shoppen in Las Vegas!

[themify_layout_part id=34188]

1. Fashion Show Las Vegas

Fashion Show Las Vegas is een iconisch winkelcentrum centraal op de Las Vegas Strip. Je vindt er meer dan 250 retailers, acht warenhuizen en zo’n dertig restaurants en andere eetgelegenheden.

En die naam? Die heeft de mall te danken aan de New York City-ish modeshows die hier om de zoveel tijd plaatsvinden.

Caesars Palace - Unsplash
Boy Tijbosch |

2. The Forum Shops at Caesars Palace

Caesars Palace is een van onze favoriete resorts langs The Strip. Het Romeinse thema is hier namelijk tot in de puntjes uitgewerkt. Ook in The Forum Shops: het plaatselijke winkelcentrum. Shoppen in Las Vegas kan hier onder meer bij veertig retailers die exclusief bij Caesars Palace zijn te zien.

[themify_layout_part id=34170]

3. Grand Canal Shoppes at The Venetian Resort

Het winkelcentrum Grand Canal Shoppes is fenomenaal. En niet eens per se vanwege de winkels. Het is namelijk de enige mall waar gondola’s inclusief zingende Italianen doorheen varen.

Tel daar attracties als KAMU Ultra Karaoke en Madame Tussauds bij op en je kunt je alleen al in Grand Canal Shoppes een volledige dag vermaken.

Las Vegas - Unsplash
Boy Tijbosch |

4. Miracle Mile Shops at Planet Hollywood

Miracle Mile Shops ligt centraal op The Strip, maar dat zie je niet. Het winkelcentrum bevindt zich namelijk onder de grond. Je vindt er tweehonderd van je favoriete retailers, waaronder H&M, Sephora en Urban Outfitters.

Ook leuk: je kunt hem bij het resort Planet Hollywood binnengaan en bij de accommodatie Paris weer naar buiten komen. Miracle Mile Shops verbindt namelijk meerdere casino’s met elkaar.

[themify_layout_part id=37739]

5. Las Vegas North Premium Outlets

Shop je liever met korting? Haast je dan naar de Las Vegas North Premium Outlets. Dé plaats waar meer dan 175 merken hun waar met kortingen tot wel 65 procent de deur uitdoen.

En heb je niet genoeg aan deze outlets aan het noordeinde van de Las Vegas Strip? No worries: Las Vegas heeft er nóg een. Je vindt Las Vegas South Premium Outlets aan de andere kant van de wereldberoemde boulevard. 

Bron: Visit Las Vegas

Foto: Unsplash

[themify_layout_part id=34047]