Afrika OnlyCanada Only

8 toffe themarestaurants in Disney Springs, Orlando

The Boathouse - Todd Anderson via WDW News-min
Boy Tijbosch

Boy Tijbosch

[affiliate location=”coronaviruskort” type=”ticketlinks”]

Plannen om naar Orlando, Florida te gaan? Dan hebben we wat eetinspiratie voor je!

[affiliate location=”amerika-only-magabook-6-2″ type=”ticketlinks”]

The Boathouse - Todd Anderson via WDW News-min
Foto: Todd Anderson via WDW News

The BOATHOUSE®

Dit unieke visrestaurant heeft een maritiem thema en dat zie je terug in onder meer het interieur en het menu. De blikvangers? Dat zijn de Amerikaanse oldtimers waarmee je kunt varen (!) over het water van winkel-en entertainmentcomplex Disney Springs.


House Of Blues - Disney
Foto: Disney

House of Blues Restaurant & Bar

In The States geweest? Dan ben je zonder twijfel bekend met House of Blues: een poppodium en restaurant in één. Tip: kom op zondag voor de Gospel Brunch. Hierbij wordt een gospeloptreden gecombineerd met een geweldig, Southern-stijl buffet.


Jaleo by José Andrés

Jaleo is de nieuwste aanwinst voor Disney Springs: het geesteskindje van de Spaanse chefkok José Andrés. De food truck waarin hij begon met het verkopen van tapas, paella en sangria staat voor de deur.


Jock Lindsey's Hangar Bar - Kent Philips via WDW News-min
Foto: Kent Philips via WDW News

Jock Lindsey’s Hangar Bar

Deze unieke bar is ingericht als een hangaar uit de jaren veertig – het eigendom van de fictieve Jock Lindsey uit de Indiana Jones-films.


Paddlefish - Preston Mack via WDW News
Foto: Preston Mack via WDW News

Paddlefish

Stap aan boord van deze prachtige boot voor het lekkerste kreeft, vis en krab van Orlando. En dat zeggen wij niet – dat is de mening van de lezers van Orlando Magazine. Die moeten er toch verstand van hebben…


The Polite Pig - Joe Brooks via WDW News-min
Foto: Joe Brooks via WDW News

The Polite Pig

Geen seafood, wel barbecue. The Polite Pig is dé place to be voor verschillende items die ook echt van oorsprong uit Florida komen.


Rainforest Cafe®

Altijd al willen lunchen of dineren in een regenwoud? Dan ben je bij het Rainforest Cafe® aan het juiste adres. Inclusief bewegende slangen en een vulkaan die in de avonduren om de zoveel tijd uitbarst.


Splitsville Luxury Lanes - Kent Philips via WDW News
Foto: Kent Philips via WDW News

Splitsville Dining Room

Splitsville Dining Room is de ultieme combinatie tussen een vintage diner en een ouderwetse, Amerikaanse bowlingbaan. Een unieke locatie!


T-REX™

Fan van Jurassic Park? Dan ben je in dit op dino’s gebaseerde restaurant helemaal op je plek. Je vindt er zelfs de nodige brontosaurus-animatronics en kinderen kunnen ter plekke fossielen opgraven.


Disney Springs - David Roark via WDW News
Foto: David Roark via WDW News

Wat is Disney Springs?

Disney Springs is een gratis toegankelijk winkel- en entertainmentcomplex in het midden van Disney World, Orlando. Je vindt er naast restaurants ook veel winkels, waaronder de grootste Disney Store ter wereld, en een bioscoop. Bovendien vertrekken hiervandaan bussen naar verschillende delen van Disney World, waaronder de parken.

[affiliate location=”coronaviruslang” type=”ticketlinks”]