Canada Only

9 resorts die je zéker niet mag overslaan when in Las Vegas

New York New York
Boy Tijbosch

Boy Tijbosch

Een hotel starten in Las Vegas – het draait om opvallen tussen tientallen anderen die óók opvallen. Da’s de reden dat sommige accommodaties een piratenschip, piramide of circustent in de voortuin hebben staan. Dit zijn onze favorieten!

[affiliate location=”lasvegas” type=”amerikanl”]

[affiliate location=”lasvegas” type=”tradetracker”]

[affiliate location=”lasvegas” type=”ticketlinks”]

BellagioBellagio

Bekend geworden door de fonteinenshow – het Bellagio. Qua interieur moet dit hotel het toch écht afleggen bij de buren van Caesars Palace, maar die show maakt een hoop goed.


ParisParis

Hotel Paris wordt altijd een beetje ondergesneeuwd in folders en brochures over Vegas. Best vreemd, gezien de tent een replica van de Eiffeltoren voor de deur heeft staan. Onder de grond bevinden zich, nagebootst, de straten van Parijs.


MGM GrandMGM Grand

Het MGM Grand had grote kooien met échte leeuwen in de lobby staan. Hád, want ze zijn weggehaald. Niet heel vreemd, gezien de levensomstandigheden van de beesten niet optimaal leken. Desondanks is het MGM Grand een indrukwekkend groot gebouw waar grote namen bijzondere shows weggeven.


Mandalay Bay Las Vegas 3 - Ryan Jerz via Travel Nevada
Foto: Ryan Jerz via Travel Nevada

Mandalay Bay

‘t Is het éérste hotel dat je ziet wanneer je The Strip vanaf het zuiden nadert. Mandalay Bay heeft een tropisch sfeertje en, in aanvulling daarop, een enorm zwembad, een exotisch winkelcentrum en een eigen dierentuin.

[affiliate location=”amerika-only-magabook-5-2″ type=”ticketlinks”]

ExcaliburExcalibur

Jup, Excalibur is ‘dat kasteel’. Zowel aan de binnen- als buitenkant staat alles in het teken van de Middeleeuwen.


LuxorLuxor

Het Luxor is een van de meest toonaangevende hotels aan The Strip. Desondanks is de enorme glazen piramide een beetje aan het verouderen – diverse Cleopatra’s en Anubissen hangen er wat troosteloos bij. ‘t Is wachten op die grondige renovatie.


New York New YorkNew York, New York

Om het New York-thema er écht doorheen te drukken, heeft men bij dit hotel de gehele skyline van Manhattan nagebootst. Inclusief Empire State Building en Vrijheidsbeeld. Daartussenin vind je een achtbaan. Bizar.


Caesars PalaceCaesars Palace

Caesars Palace overtreft bijna alles qua interieur. Het Romeinse thema is tot in de puntjes uitgewerkt, bijvoorbeeld in het immens grote winkelcentrum Forum.


The VenetianThe Venetian

Van de zingende Italianen achter in de gondola tot het helderblauwe water waarop deze bootjes varen. The Venetian is, wat ons betreft, het meest indrukwekkende hotel aan The Strip.

Zelf zien? Kijk hier voor verschillende Las Vegas-aanbiedingen van diverse organisaties!

[affiliate location=”lasvegas” type=”amerikanl”]

[affiliate location=”lasvegas” type=”tradetracker”]

[affiliate location=”lasvegas” type=”ticketlinks”]