Afrika OnlyCanada Only

Zoek

Alles wat je moet weten over het vernieuwde Amerika Only!

Monument Valley
Picture of Boy Tijbosch

Boy Tijbosch

Yay! Na een aantal maanden van voorbereiding staat vandaag ein-de-lijk ons compleet vernieuwde online magazine online. Dit moet je erover weten!

Waarom een nieuwe website?

Tijd voor vernieuwing, dachten we. Het voormalige AmerikaOnly.nl stamde uit de oprichtingsfase in maart 2013. Door de jaren heen hebben we meerdere functionaliteiten toegevoegd en vervangen. Toch paste dit design niet meer bij ons doel: Amerika-fans terugbrengen naar The States met de leukste reistips en de mooiste herinneringen. Vandaar dit nieuwe online magazine.

Ik zie artikelen en reisinfo staan. Wat is het verschil?

Artikelen zijn de posts die je van ons gewend bent: de berichten die we ook via Facebook en Twitter delen. De reisinfo is wat praktischer. Handig voor wanneer je voor het eerst naar een Amerikaanse bestemming gaat!

Ik zie nog niet zo heel veel reisinfo staan. Klopt dat?

Ja, dat klopt. We gaan de hoeveelheid reisinfo stap voor stap aanvullen en verbeteren. De pagina Bezienswaardigheden & Activiteiten in Californië & Het Zuidwesten is bijvoorbeeld al wél helemaal gevuld. We beloven je dat er zo spoedig mogelijk meer info bijkomt.

Hoe werkt die zoekmachine?

Op vrijwel iedere pagina op AmerikaOnly.nl vind je een zoekmachine die specifiek op zoek gaat naar reisinfo voor jouw bestemming. Vul hier simpelweg de staat en/of de plaats waar je naartoe gaat in en je krijgt direct alle info te zien.

Wil je liever zoeken op zowel reisinfo als artikelen? Gebruik dan de zoekmachine bovenaan het online magazine.

Ik zie dat jullie een winkel hebben. Wat houdt dat in?

Yes, we hebben nu een webshop. Hier vind je alle boeken die we tot dusver hebben uitgebracht. Inclusief het vandaag verschenen Amerika Only Magabook 3.

Oh, is er een nieuw Magabook? Vertel!

Bij een nieuw online magazine hoort ook een nieuw Magabook. Ben je op zoek naar iets om die lange vluchttijd naar The States mee door te komen? Bestel dan Amerika Only Magabook 3. 130 pagina’s met alleen maar Amerika in een combinatie tussen een boek en een tijdschrift. Enjoy!

Monument Valley