Canada Only

Alternatief Florida: Three Sisters Springs in Crystal River

Manatee
Boy Tijbosch

Boy Tijbosch

door Boy Tijbosch

Heb je het even helemaal gehad met de themaparken van Orlando? Kun je alle stranden rondom Miami al van je bucket list strepen? Ben je zélfs klaar met de Florida Keys? Dan is het tijd om de alternatieve bestemmingen van Florida te verkennen – plaatsen waar de locals zich al jarenlang uitstekend vermaken, maar die de toeristen massaal links laten liggen. De Three Sisters Springs in Crystal River, op ongeveer een uurtje rijden van Orlando, vormen samen zo’n bestemming.

DE THREE SISTERS SPRINGS: WAT IS ER TE DOEN?

De Three Sisters Spring in Crystal River worden ook wel Environmental Jewels genoemd en aan die omschrijving is niets gelogen. Het water van deze bronnen is zó helder dat je de schildpadden, roggen en zelfs dolfijnen gewoon vanuit een kano of kajak ziet zwemmen. En varen is hier niet eens de populairste activiteit: dat is zwemmen. Samen met de beroemde Florida-manatees: deze zeekoeien houden zich ’s winters op in de warmwaterbronnen van Crystal River, waardoor dobberen naast deze bijzondere beesten ineens tot de mogelijkheden behoort.

Zó zien de Three Sisters Springs eruit!

Geïnteresseerd in een bezoek aan Crystal River? Maak er een vakantie van en verblijf in het Van Der Valk Golf Resort in het naburige Inverness. Deze accommodatie ligt direct naast een golfbaan waar je zonder GVB mag golfen en is voorzien van alle gemakken, waaronder een eigen zwembad. Bezoek de website voor méér informatie!