Afrika OnlyCanada Only

De Amerikaanse Starbucks komt nog deze maand met haar herfstaanbod

Pumpkin Spice - Unsplash
Boy Tijbosch

Boy Tijbosch

Heb je het he-le-maal gehad met het zomerse weer en kun je niet wachten op de herfst? Geen zorgen: de Pumpkin Spice Lattes van de Amerikaanse Starbucks zijn onderweg.

De uiterst populaire najaarsitem van het wereldwijde koffieconcern keren op 30 augustus terug. Dat meldt Hip 2 Save na een gesprek met een barista van Starbucks.

[themify_layout_part id=34172]

Welke items keren terug?

Wat er precies terugkomt? Om te beginnen de Pumpkin Spice Lattes – of course. De combinatie van espresso, gestoomde melk en typische najaarskruiden is al jaren een hot item in The States, maar ook in Nederland.

Daarnaast kunnen de Amerikanen naar verluidt binnenkort weer bij de Starbucks terecht voor een Pumpkin Cream Cold Brew: ijskoffie met vanillesiroop en een romige pompoensmaak.

Nieuw is echter de hernieuwde versie van de Apple Crisp Oatmilk Macchiato. Een combinatie van appel, kaneel, havermelk en bruine suiker verwerkt in een blonde espresso. Een soort vloeibare appel-kruimeltaart, zeg maar.

[themify_layout_part id=34170]

Hebben ze ook nieuwe snacks?

Iets anders waar veel Amerikanen jaarlijks halsreikend naar uitkijken: Starbucks’ assortiment zoetigheden. 

Verwacht wordt dat in ieder geval de Pumpkin Cream Cheese Muffins en de Pumpkin Scones een comeback maken.

Nieuw wordt echter de Owl Cake Pop: een cake pop in de vorm van een paarse uil, voorzien van botercrème, chocolade en een knalpaarse icing.

[themify_layout_part id=37739]

Komt dit allemaal ook naar Nederland?

Of dit allemaal ook naar de Nederlandse filialen komt, is nog maar de vraag. Het lijkt ons in ieder geval waarschijnlijk dat je ook hier binnenkort weer een Pumpkin Spice Latte kunt halen, maar vrezen dat je voor een Owl Cake Pop een vlucht naar New York moet boeken. Ook niet verkeerd.

Bron: Hip 2 Save

[themify_layout_part id=34047]