Afrika OnlyCanada Only

Zoek

Ontdek Area 51 Gift Shop: een mysterieuze must-visit in Nevada

Boy Tijbosch
Picture of Michelle de Vos

Michelle de Vos

De Area 51 Gift Shop, gelegen in de buurt van het beruchte Area 51, is een populaire bestemming voor iedereen die geïnteresseerd is in ufo’s, buitenaardse wezens en geheime militaire basisverhalen. Nadat je hebt genoten van alles wat de Area 51 Gift Shop te bieden heeft, kun je je klaarstomen om de poorten van het mysterieuze Area 51 te bezoeken.

➔ Lees ook Dit unieke verblijf, Little A’le’Inn in Nevada, biedt een buitenaards avontuur

Boy Tijbosch

Dit kan je verwachten van de winkel | Area 51 bezoeken

De Area 51 Gift Shop is de ideale plek om je voorliefde voor alles wat met ufo’s en buitenaardse wezens te maken heeft te bevredigen. Van t-shirts en mokken tot sleutelhangers en stickers, de winkel heeft een breed scala aan merchandise die de mysterieuze sfeer van Area 51 perfect vastlegt.

Daarnaast vind je er boeken en dvd’s die dieper ingaan op de complottheorieën en waargebeurde verhalen rondom de geheimzinnige militaire basis. Deze souvenirs zijn niet alleen leuk, maar ook een geweldige manier om meer te leren over een van de meest besproken locaties ter wereld.

➔ Niet bang voor buitenaards leven? Boek dan nu ook gelijk je verblijf bij Little A’le’Inn langs Extraterrestrial Highway!

area 51 bezoeken
Boy Tijbosch

Meer dan alleen souvenirs

De Area 51 Gift Shop biedt meer dan alleen merchandise; het is ook een bron van informatie. De medewerkers zijn goed op de hoogte van de lokale legendes en verhalen en delen graag hun kennis met bezoekers. Je kunt er ook informatie krijgen over nabijgelegen bezienswaardigheden en activiteiten, zoals een bezoek aan de Black Mailbox, een beroemde ontmoetingsplaats voor UFO-jagers.

Na het verkennen van de winkel, kun je ontspannen in het aangrenzende café. Geniet van een verfrissend drankje of een lichte snack terwijl je de verhalen en theorieën over Area 51 bespreekt met andere bezoekers. Het café is de perfecte plek om even bij te komen en na te denken over de mysteries van het universum.

➔ Naar de Amerikaanse westkust? Rechtstreeks vliegen naar Las Vegas is mogelijk, maar vliegen naar San Francisco is vaak goedkoper. Goed om te weten wanneer je een roadtrip door het Amerikaanse Westen wil maken.

area 51 bezoeken
Boy Tijbosch

Zo bereik je de winkel | Area 51 bezoeken

De Area 51 Gift Shop bevindt zich langs Highway 375, ook wel bekend als de Extraterrestrial Highway, in Nevada. De rit naar de winkel is al een avontuur op zich, met uitgestrekte woestijnlandschappen en mysterieuze atmosfeer die je helemaal in de stemming brengt voor een bezoek aan deze unieke bestemming.

➔ Huurauto nodig? Boek je huurauto bij Alamo, gebruik de kortingscode ‘AlamoOnly5‘ en ontvang 5% korting op het totaalbedrag.