Afrika OnlyCanada Only

Balen: TUI Fly STOPT met vliegen naar Florida

Florida - Pixabay
Boy Tijbosch

Boy Tijbosch

Het is voorbij met de vluchten tussen Schiphol en de Sunshine State. Vluchten met TUI Fly, althans.

[affiliate location=”florida-2″ type=”amerikanl”]

[affiliate location=”florida-2″ type=”tradetracker”]

[affiliate location=”florida-2″ type=”ticketlinks”]

Het was een populaire vlucht voor iedereen die rechtstreeks naar Orlando of Miami wilde vliegen in tijden dat andere maatschappijen dit niet deden. TUI Fly deed beide steden twee keer per week aan. Het enige verschil: reizigers landden op Orlando Sanford in plaats van de grootste luchthaven van de pretparkenhoofdstad – McCoy International Airport.

Maar de tijden zijn veranderd en de concurrentie is te hoog, zo blijkt. Inmiddels vliegen zowel Delta Airlines als KLM rechtstreeks naar Florida en lijkt de TUI-vlucht overbodig. ‘En daarom kiezen we ervoor om Florida in de zomer aan te bieden via Delta Airlines’, zo verklaart Luc Lentjes, Director Product & Yield bij TUI Benelux tegenover Luchtvaartnieuws Magazine.

[affiliate location=”amerika-only-magabook-5-2″ type=”ticketlinks”]

Naar Orlando of Miami

Reizigers naar Orlando kunnen nu kiezen uit een dagelijkse vlucht naar Orlando of landen op Tampa: een bestemming waarop twee keer per week wordt aangevlogen. TUI geeft daarnaast aan in gesprek te zijn met KLM over een samenwerking voor de Miami-vluchten.

De wijziging stelt TUI wel in staat om vaker naar Curaçao te vliegen. In mei worden dat negen vluchten per week, waarvan vijf non-stop.

[affiliate location=”florida-2″ type=”amerikanl”]

[affiliate location=”florida-2″ type=”tradetracker”]

[affiliate location=”florida-2″ type=”ticketlinks”]