Canada Only

Bungeejumpen vanaf Las Vegas’ HOOGSTE gebouw: zó doe je het!

The STRAT - Unsplash
Boy Tijbosch

Boy Tijbosch

The STRAT – voorheen Stratosphere – is met zijn 350 meter het hoogste gebouw van Las Vegas. Stalen zenuwen? Wat dacht je van een vrije val vanaf deze toren?

Toen Las Vegas’ Stratosphere transformeerde naar The STRAT kreeg het er ook een aantal indrukwekkende attracties bij. De SkyJump, bijvoorbeeld. Een sprong in het diepe waarbij je ruim 250 meter naar beneden tuimelt. Met bijna 65 kilometer per uur!

De SkyJump staat daarmee zelfs in het Guinness Book of Records. Het is namelijk ’s werelds hoogste commerciële decelerator decent facility. Dat is nette taal voor vrije val, ja.

[themify_layout_part id=34188]

Hoe regel ik dit?

Ben je niet angstig aangelegd en zie je wel wat in zo’n sprong? Haast je dan naar The STRAT. Je kunt dit resort niet missen, want het is de hoogste toren van Las Vegas. Hij ligt – uiteraard – aan The Strip.

De SkyJump laat je kiezen uit drie verschillende variaties: de reguliere SkyJump, een SkyJump Photo Package en een Wrist Video Package. De twee laatstgenoemde opties komen, zoals je waarschijnlijk al had geraden, met foto’s en video’s van het hele gebeuren.

[themify_layout_part id=34170]

Waar moet ik rekening mee houden?

Dat gezegd te hebben: niet iedereen komt in aanmerking voor een sprong vanaf The STRAT. Je moet bijvoorbeeld minstens veertien jaar oud zijn. Ben je tussen de veertien en de zeventien jaar oud? Dan moet je worden begeleid door een volwassene die hiervoor een toestemmingsformulier moet invullen.

Je mag daarnaast niet zwaarder wegen dan 125 kilogram en een goede fysieke, mentale conditie hebben.

[themify_layout_part id=37739]

Wat kost dit?

Interesse? Hou er rekening mee dat de SkyJump niet goedkoop is. Een reguliere sprong kost je $129,99. De SkyJump Photo Package en de Wrist Video Package maken je respectievelijk $144.99 en $164.99 lichter.

Let wel: gasten van The STRAT krijgen korting en betalen voor een reguliere sprong $99,99.

Kaartjes kopen kan hier.

Bron: The STRAT

[themify_layout_part id=34047]