Afrika OnlyCanada Only

Zoek

Dit circushotel op de Las Vegas Strip heeft een compleet pretpark in de lobby…

Las Vegas Premium Outlets
Picture of Boy Tijbosch

Boy Tijbosch

Het resort Circus Circus is zelfs voor Vegas-begrippen een opvallende verschijning. En ja – dat wil wat zeggen.

Dé hoogtepunten van de Las Vegas Boulevard – bij ons beter bekend als The Strip? Dat zijn voor veel reizigers de resorts The Venetian, Caesars Palace en het Luxor. Maar iets meer naar het noorden vind je een resort dat qua Vegas-waanzin wel er-rug dicht in de buurt van deze namen komt…

Circus Circus heeft ruim 3.500 kamers, is ongeveer 9.000 vierkante kilometer groot en bovendien het enige resort aan de Las Vegas Boulevard waar je met een camper terecht kunt. Daarvoor heeft Circus Circus een eigen RV-park aangelegd. En natuurlijk vind je ook hier een gigantische casino, een eigen winkelcentrum en een grote verzameling restaurants.

Pretpark

Dé attractie? Dat is The Adventuredome. Onder een enorme, glazen koepel vind je ongeveer 25 verschillende attracties. Daaronder vallen een achtbaan, een mini-golfbaan en natúúrlijk de nodige circusvoorstellingen.

Trouwen

Zoals een goed Vegas-resort dat hoort te doen, biedt ook Circus Circus je de mogelijkheid om – na een avond goed doorhalen – direct een huwelijk aan te gaan. De Chapel Of The Fountain is de naam van Circus Circus’ eigen trouwpaviljoen.

Kamers reserveren

Circus Circus is een van de populairste hotels langs The Strip. Dat komt natuurlijk door het pretpark en het feit dat je er met een camper terecht kunt, maar ook omdat het hotel in vergelijk met andere resorts niet heel duur is.

Interesse? Een kamer boeken kan HIER en HIER.