Close
Skip to content

Colofon

Amerika Only
De Trompet 1324
1967 DA Heemskerk
The Netherlands

Telefoon 06 41 31 07 71
Mail info@AmerikaOnly.nl

Online magazine en reisgids www.AmerikaOnly.nl
Andere uitgaven www.AmerikaOnly.nl/winkel
Facebook Amerika Only
Instagram @AmerikaOnly
Twitter @AmerikaOnly

AmerikaOnly.nl

Hoofdredacteur Boy Tijbosch
Developer Marvin Doeve
Marketing en sales Boy Tijbosch

Amerika Only Magabook

Hoofdredacteur Boy Tijbosch
Eindredacteur Remco Tervoort
Redactie Derk Bruger, Wop van Eis, Sandra van der Ende, Bianca van der Meulen, Richard Musch, Jonathan Vandevoorde en Ben Zwaan
Vormgever Henk Tijbosch
Marketing en sales Boy Tijbosch
Drukker en distributeur Pumbo

De gezichten achter Amerika Only

Boy Tijbosch

Boy Tijbosch (27) is als schrijver en oprichter van Amerika Only verantwoordelijk voor de dagelijkse uitvoering en hoofdredactie van AmerikaOnly.nl en Amerika Only Magabook.

Derk Bruger

Derk Bruger (27) is journalist voor onder meer Telegraaf, Noordhollands Dagblad en Amerika Only. Hij heeft een grote fascinatie voor Amerikaanse bestemmingen, sporten en subculturen – van Amish tot Zion.

Remco Tervoort

Remco Tervoort (27) werkt als journalist voor onder meer Arko Sports Media en Noordhollands Dagblad. Hij doet de eindredactie voor Amerika Only Magabook en reist zelf meerdere keren per jaar naar de Amerikaanse westkust.

Henk Tijbosch

Henk Tijbosch (60) is als grafisch vormgever de bedenker van Amerika Only’s huisstijl en het design van alle uitgaven.

Marvin Doeve

Marvin Doeve (27) is eigenaar van MarvMedia en het gezicht achter het design en de bijbehorende functionaliteiten van AmerikaOnly.nl.

Ben Zwaan

Ben Zwaan (72) is minstens vijftig keer in Orlando, Florida geweest. Hij deelt zijn kennis op de Facebook-pagina Ben’s Orlandotips, op AmerikaOnly.nl en in Amerika Only Magabook.

Jonathan Vandevoorde

Jonathan Vandevoorde (50) is, naast hoofdredacteur van Bergen Magazine, Wandelmagazine en gediplomeerd bergwandelgids, ook freelance reisjournalist- en fotograaf, met publicaties in onder meer Trouw, Columbus en Amerika Only Magabook. Hij werkte daarnaast jarenlang als reisleider in de VS.

Sandra van der Ende

Sandra van der Ende (29) schrijft op TravelGirls.nl en in Amerika Only Magabook met veel liefde over haar reizen naar onder meer Amerika. Ze combineert schrijven, reizen en fotograferen tot één geheel en deelt dit met de wereld.

Richard Musch

Richard Musch (45) is zwaar verknocht aan New York City en deelt zijn ervaringen met de metropool op de Facebook-pagina From New York en in de rubriek New York Only in Amerika Only Magabook.

Bianca van der Meulen

Bianca van der Meulen (32) vertelt Amerika-fans via haar blog Stripes and Stars over alle must-sees in de VS. Ze deelt de mooiste plekken en de handigste tips eveneens in Amerika Only Magabook.

Wop van Eis

Wop van Eis (45) is de drijvende kracht achter USA4ALL: een non-profit vereniging die sinds 1999 het doel heeft de VS dichter bij Nederland. De handige website en het bijbehorende forum staan vol nuttige info over The States. Wop verwoordt zijn USA-ervaringen ook in Amerika Only Magabook.

Frank Lippes

Frank Lippes (34) werkt als developer voor Triple en was tot juli 2017 het gezicht achter de structuur en bijbehorende componenten van AmerikaOnly.nl.