Close
Skip to content

Colofon

Amerika Only
De Trompet 1324
1967 DA Heemskerk
The Netherlands

Telefoon 06 41 31 07 71
Mail info@AmerikaOnly.nl

Online magazine en reisgids www.AmerikaOnly.nl
Andere uitgaven www.AmerikaOnly.nl/boeken
Facebook Amerika Only
Instagram @AmerikaOnly
Twitter @AmerikaOnly

AmerikaOnly.nl

Hoofdredacteur Boy Tijbosch
Developer Marvin Doeve
Marketing en sales Boy Tijbosch

Amerika Only Magabook

Hoofdredacteur Boy Tijbosch
Eindredacteur Remco Tervoort
Redactie Derk Bruger, Wop van Eis, Sandra van der Ende, Bianca van der Meulen, Richard Musch, Jonathan Vandevoorde en Ben Zwaan
Vormgever Henk Tijbosch
Marketing en sales Boy Tijbosch
Drukker en distributeur Pumbo

De gezichten achter Amerika Only

Boy Tijbosch

Boy Tijbosch is als schrijver en oprichter van Amerika Only verantwoordelijk voor de dagelijkse uitvoering en hoofdredactie van AmerikaOnly.nl en Amerika Only Magabook.

Derk Bruger

Derk Bruger is journalist voor onder meer Telegraaf, Noordhollands Dagblad en Amerika Only. Hij heeft een grote fascinatie voor Amerikaanse bestemmingen, sporten en subculturen – van Amish tot Zion.

Remco Tervoort

Remco Tervoort werkt als journalist voor onder meer Arko Sports Media en Noordhollands Dagblad. Hij doet de eindredactie voor Amerika Only Magabook en reist zelf meerdere keren per jaar naar de Amerikaanse westkust.

Henk Tijbosch

Henk Tijbosch is als grafisch vormgever de bedenker van Amerika Only’s huisstijl en het design van alle uitgaven.

Richard Musch

Richard Musch is zwaar verknocht aan New York City en deelt zijn ervaringen met de metropool op de Facebook-pagina From New York en in de rubriek New York Only in Amerika Only Magabook.

Ben Zwaan

Ben Zwaan is minstens vijftig keer in Orlando, Florida geweest. Hij deelt zijn kennis op de Facebook-pagina Ben’s Orlandotips, op AmerikaOnly.nl en in Amerika Only Magabook.

Bianca van der Meulen

Bianca van der Meulen vertelt Amerika-fans via haar blog Stripes and Stars over alle must-sees in de VS. Ze deelt de mooiste plekken en de handigste tips eveneens in Amerika Only Magabook.

Kevin Lux

Kevin Lux is freelance journalist en voormalig stadsgids in San Francisco. Hij schreef in 2021 het boek San Francisco: (Méér dan een) reisgids.