Afrika OnlyCanada Only

Zoek

De 10 opvallendste hotels van Amerika

Vlag
Picture of Boy Tijbosch

Boy Tijbosch

Overnachten of doorrijden? Dit zijn de meest in het oog springende accommodaties van de VS!

door Boy Tijbosch

10.    DE GEVANGENIS

Slapen in een cel en er óók nog eens voor moeten betalen. ‘t Klinkt weinig aantrekkelijk, maar het kan allemaal bij de Lancaster County Adult Detention in Nebraska.


9.    DE GROT

Overnachten in een grot?  Het Beckham Creek Cave Lodge Pathenon in Arkansas biedt die mogelijkheid Voor 450 dollar waan je jezelf voor één nachtje holbewoner.


8.    DE LOCOMOTIEF

Bij Aurora Express Bed & Breakfast in Arkansas slapen gasten in oude, ongebruikte stoomlocomotieven. Keding-keding!


7.    DE TRAILER

The Shady Dell Vintage Trailer Court in Arizona laat haar klanten overnachten in een oude, beschimmelde caravan.


6.    HET HOUTEN HUTJE

Deze oude, houten hutten van de Shack Up Inn in Arizona laten véél tocht door, maar er treedt wél iedere nacht een bluesband op.


5.    DE ONDERGRONDSE GROT

Mevrouw Kokopelli van Kokopelli’s Cave Bed & Breakfast in New Mexico bouwde haar complete hotel onder de grond. Slechts drie kleine gaatjes voor de elektriciteit tonen iets van de wereld bóven het aardoppervlak.


4.    DE WIGWAM

Voor de Indiaan in spé is er het Wigwam Motel, met vestigingen in Arizona en Californië. Een favoriet onder Route 66-reizigers.


3.    DE BOOMHUT

Het Winvian Inn in Connecticut biedt kamers in bomen aan. Inclusief open haard. Over de brandveiligheid kunnen we helaas niets melden.


2.    DE HOND

Slapen in een schapendoes: het kan in de Dog Bark Park Inn in Idaho. Voor het Amerika Only Magazine spraken we met de eigenaresse van deze bijzondere tent.


1.    ONDERWATER

Onderwater slapen lijkt een utopie, maar bij het Jules Underwater Lodge in Florida is alles mogelijk. Je kunt hier alleen snurken wanneer je een duikbrevet hebt. Bussen stoppen er niet.