Afrika OnlyCanada Only

Zoek

Glenlore Trails: een spookachtige wandeltocht door de bossen van Michigan

detroit
Joe Gall via Glenlore Trails
Picture of Michelle de Vos

Michelle de Vos

Het begint griezelig te worden als de zomer in Michigan ten einde loopt. Dat is namelijk dé tijd van het jaar waarin inwoners van de staat kunnen meedoen met een spookachtige wandeltocht over Glenlore Trails. Het bos dichtbij Detroit transformeert tijdens de herfst in een interactieve lichtshow vol met griezels. Misschien leuk voor jouw Amerika-reis!

Middenin de nacht door een bos nabij Detroit, Michigan lopen is griezelig genoeg. Voeg daar licht, muziek en acteurs die je bij elke bocht bang willen maken aan toe en je hebt een perfecte activiteit voor het spookachtige seizoen. 

🚗 Huurauto nodig? Boek bij onze vrienden van Alamo, gebruik de kortingscode ‘AlamoOnly5’ en ontvang 5% korting op het totaalbedrag.

detroit
Joe Gall via Glenlore Trails

Wat is Glenlore Trails in Detroit?

Glenlore Trials is een meeslepende nachtwandeling die ideaal is voor familiemomenten, date-avonden of quality time met je vrienden. Het bos vlakbij Detroit brengt de Halloween-sfeer tot leven met licht, muziek en ongelooflijke paden. Dit spookbos is griezelig, maar leuk.

🛫 Plannen om naar Detroit te gaan? Check hier wat de vliegtickets kosten en hier wat je betaalt voor een hotel in de buurt van Detroit.

Joe Gall via Glenlore Trails

Wanneer kan ik Glenlore Trails het beste bezoeken?

Het Halloween-seizoen van Glenlore Trails begint doorgaans medio september en duurt tot en met de laatste week van oktober. De wandeling is geopend van donderdag tot en met zondag. Check de officiële website voor exacte data en tijden.

Goed om te weten bij het plannen van je bezoek: vroegere tijdsloten zijn meestal gevuld met jonge gezinnen, terwijl de avond een luidruchtiger publiek trekt. 

🏷️ Kaartjes kopen? Je kunt alleen kaartjes kopen via de website van Glenlore Trails óf direct op locatie. Tickets voor andere attracties in de buurt vind je hier.

Wat kan ik nog meer doen bij de Glenlore Trails?

Naast het maken van een uur lange wandeling door het bos kun je gebruikmaken van meerdere faciliteiten. Langs de route vind je tentjes met kleine snacks, drankjes, merchandise én – niet geheel onbelangrijk – toiletten. 

Daarnaast is er elk seizoen iets nieuws te zien en te doen in dit bos in Michigan. Naast het event tijdens Halloween organiseert Glenlore Trails bijvoorbeeld ook een winterwonderland: Aurora. Dit is een meeslepende winterervaring met flow-dansers, muzikanten en theatrale momenten. Ideaal voor als je niet zo van griezels houdt.

Joe Gall via Glenlore Trails

Hoe kom ik bij Glenlore Trails in Detroit?

Glenlore Trails bevindt zich in Commerce, ongeveer 52 kilometer ten noordwesten van de stad Detroit. Het adres van Glenlore Trails is 3860 Newton Road in Commerce Township, Michigan

🇺🇸 Meer lezen? Check onze boeken over The States in de webshop.