Canada Only

Disney World’s nieuwste winkelcentrum is OPEN!

Boy Tijbosch

Boy Tijbosch

door Boy Tijbosch

Het onder Florida-reizigers érg populaire Downtown Disney leek een lange tijd meer op een bouwput dan op een winkelcentrum, maar daar is met de komst van het Town Center eindelijk verandering in gekomen. Het nieuwe winkeldeel is vanaf vandaag geopend.


Foto: WDW News

Town Center is het laatste en meest spraakmakende deel van een grootschalige verbouwing waarbij Downtown Disney transformeerde naar een nieuw concept – Disney Springs. De verbouwing omvatte onder meer de aanleg van een grachtenstelsel en de aanbouw van 150 nieuwe winkels. De opening van Town Center betekent overigens niet dat de verbouwingen helemaal voorbij zijn. De laatste winkels en restaurants openen dit jaar gaandeweg hun deuren.


Foto: WDW News/Phelan Ebenhack

GEMENGDE REACTIES

Het vernieuwde winkelcomplex is, ondanks de grootte, door sommige Disney-fans lauwtjes ontvangen. Volgens hen missen de nieuwe shops het typische Disney-gevoel en lijkt de uitbreiding op een standaard mall of outlet. Town Center bevat zowel bestaande (Zara en Lacoste) als voor Central Florida nieuwe (Melissa Shoes en Uniqlo) zaken.


Foto: WDW News