Canada Only

Disney’s Blizzard Beach Water Park heropent deze maand met een Frozen-update

Blizzard Beach Orlando - WDW News
Boy Tijbosch

Boy Tijbosch

Het immens populaire park was maandenlang gesloten. Die tijd is blijkbaar gebruikt om poppen van Elsa, Anna en Olaf te plaatsen.

De heropening van Disney’s Blizzard Beach Water Park vindt plaats op zondag 13 november.

‘Is dat niet een beetje een koud moment om een waterpark te openen?’

Mwa – dat valt wel mee. Het gaat tenslotte om Florida. Hier zakt de temperatuur nooit echt tot de ondergrens.

[themify_layout_part id=34024]

Wat is er vanaf 13 november te zien in Blizzard Beach?

Anyway: het park gaat dus weer open, maar is ook aardig geüpdatet.

Veel vernieuwingen hebben te maken met de film Frozen. Zo beschikt het parkdeel Tike’s Peak, speciaal bedoeld voor jonge parkbezoekers, nu over een kasteel én beelden van de bekendste filmpersonages.

Frozen is ook terug te vinden in de menu-items die op verschillende plekken in Blizzard Beach zijn te krijgen. Een voorbeeld hiervan: de speciale Ice Cream Sand Pail Sundae.

Het waterpark is bovendien voorzien van wat Disney een enhanced holiday atmosphere noemt. Tot en met 31 december vinden gasten er onder meer een dagelijkse sneeuwval (!), een tropisch geklede Kerstman en nóg meer speciale menu-items, zoals een pepermuntmilkshake.

De heropening van Blizzard Beach houdt overigens ook in dat Disney’s andere waterpark, Disney’s Typhoon Lagoon, de deuren tijdelijk sluit. Ook dat gebeurt op zondag 13 november.

[themify_layout_part id=33973]

Wat is Disney’s Blizzard Beach?

Disney’s Blizzard Beach is een van de twee waterparken van Disney World in Orlando, Florida. Het park is gethematiseerd als skiresort dat langzaam smelt onder de invloed van Florida’s hoge temperaturen.

Blizzard Beach is onder meer thuis voor een lazy river van ruim een kilometer lang én een van Amerika’s hoogste waterglijbanen: de Summit Plummet.

Bron: Travel + Leisure

Disney's Blizzard Beach - WDW News
Foto: WDW News

[themify_layout_part id=37739]

[themify_layout_part id=34047]