Afrika OnlyCanada Only

Zoek

Disney’s Star Wars Land opent op 31 mei, maar de kaartjes zijn al uitverkocht – zó kom je alsnog binnen!

Star Wars Galaxy's Edge - Disney Parks
Picture of Boy Tijbosch

Boy Tijbosch

Het is bijna zover – de opening van het parkdeel Star Wars: Galaxy’s Edge in het themapark Disneyland, Californië. Het blijkt alleen een hels karwei te zijn om het nieuwe parkdeel ook echt te bezoeken.

[affiliate location=”disneyland-2″ type=”amerikanl”]

Star Wars: Galaxy’s Edge werd een aantal jaar geleden aangekondigd als de meest spectaculaire uitbreiding in de historie van Disneyland. Op 31 mei gaan de deuren voor het eerst open. Disney verwacht dan ook een immense drukte. Daarom hebben ze een speciaal systeem bedacht. Wie een kaartje voor Disneyland heeft, kon tot voor kort kosteloos een reservering maken om het gloednieuwe parkdeel te bezoeken. Je krijgt dan vier uur lang de tijd om blauwe melk te drinken, Oga’s Cantina te bezoeken of in te stappen bij een van de nieuwe attracties.

Een ingenieus systeem, dus. Of niet? Want hoewel het iedereen een eerlijke kans moest geven om Star Wars: Galaxy’s Edge te bezoeken, vlogen de reserveringen sneller dan de Millennium Falcon de deur uit. Binnen twee uur waren alle tijdsloten tussen 31 mei en 23 juni vergeven.

Wat betekent dit voor mij?

Heb je geen reservering maakt voor een bezoek aan Star Wars: Galaxy’s Edge? Dan betekent dit helaas slecht nieuws. Gasten zonder geldige reservering kunnen wél Disneyland in, maar mogen het nieuwe parkdeel niet bezoeken. Tot 24 juni is dat alleen weggelegd voor wie wel gereserveerd heeft. Daarna wordt er een nieuw, nog onbekend systeem geïntroduceerd.

Zijn er dan écht geen mogelijkheden?

Ben je buiten de boot gevallen, maar heb je er écht veel voor over om vóór 23 juni Star Wars: Galaxy’s Edge te bezoeken? Dan is er nog een allerlaatste optie. Want wie voor de periode 31 mei tot en met 23 juni een kamer boekt in specifieke Disney-hotels, krijgt daarbij gegarandeerd vier uur om het nieuwe parkdeel te verkennen. Je moet dan natuurlijk wel een kaartje voor Disneyland kopen.

De hotels in kwestie zijn het Disneyland Hotel, Disney’s Grand Californian Hotel & Spa en Disney’s Paradise Pier.

[affiliate location=”disneys-grand-californian-hotel-spa” type=”tradetracker”]

[affiliate location=”25422″ type=”tradetracker”]

[affiliate location=”disneyland-hotel” type=”tradetracker”]

[affiliate location=”disneyland-2″ type=”ticketlinks”]

Vervalsingen

Buiten de officiële kanalen zijn er geen mogelijkheden om toegang tot Star Wars: Galaxy’s Edge te krijgen. Alle tickets die op Craigslist verschijnen, zijn dan ook fake. Reserveringen gaan op naam en worden gekoppeld aan je ticket. Bovendien moet je jezelf identificeren wanneer je het nieuwe parkdeel ingaat. Geen reservering én geen hotelkamer in de bovengenoemde accommodaties betekent geen toegang tot en met 23 juni.

Disney World in Florida

Star Wars: Galaxy’s Edge opent op 29 augustus ook in Disney World, Florida. Voor zover bekend wordt daar géén gebruik gemaakt van een reserveringssysteem.

[affiliate location=”disneyland-2″ type=”amerikanl”]

[affiliate location=”disneyland-2″ type=”tradetracker”]

[affiliate location=”disneyland-2″ type=”ticketlinks”]

Star Wars Galaxy's Edge - Disney Parks
Foto: Disney Parks