Afrika OnlyCanada Only

Dit bedrijf zoekt iemand die betaald naar Amerika wil reizen om daar snoep te eten

Vlag - Pixabay
Boy Tijbosch

Boy Tijbosch

We hebben misschien wel dé vacature voor je gevonden…

[affiliate location=”chicago-2″ type=”amerikanl”]

The World’s Sweetest Internship. Zo noemt het bedrijf Mars Wrigley de nieuwe, te vervullen stageplaats die as we speak openstaat. Mars Wrigley is het moederbedrijf van al je favoriete snoepsoorten, waaronder M&M’s, Skittles en Snickers, en zoekt iemand die zich acht tot twaalf weken wil bezig houden met – inderdaad – snoep eten.

Hiervoor reis je naar het hoofdkantoor op Goose Island in Chicago. Niet dat je daar drie maanden lang op een bureaustoel hoeft te zitten… Het is namelijk de bedoeling dat je de nabijgelegen fabrieken bezoekt, waar allerlei nieuwe Mars-producten worden gemaakt. Jouw taak? Alle producten proeven die niet (nog) niet op de markt zijn verschenen. Uiteraard verwacht Mars wel een uitvoerig verslag met daarin al je bevindingen. En ja – je krijgt hiervoor ook nog een financiële vergoeding.

Vereisten

Klaar om te solliciteren? Dan moet je minstens 21 jaar oud zijn, maar wel de mindset van ‘een kind in een snoepwinkel’ hebben – zoals de officiële vacature vermeldt. Daarnaast is het belangrijk om interesse in snoep én de stad Chicago te hebben.

Je vindt de bijzondere vacature hier!

[affiliate location=”chicago-2″ type=”amerikanl”]

[affiliate location=”chicago-2″ type=”tradetracker”]

[affiliate location=”chicago-2″ type=”ticketlinks”]