Canada Only

Dit bedrijf zoekt iemand die voor $50.000 met een camper door Amerika wil reizen om bier te drinken

Camper - Unsplsah
Boy Tijbosch

Boy Tijbosch

Voor wie is dit de ultieme droombaan?

Fans van bier én reizen door de Verenigde Staten – opgelet. Het Amerikaanse biermerk Michelob Ultra is naarstig op zoek naar een nieuwe CEO. Een Chief Exploration Officer, om precies te zijn.

De functie van deze CEO? Die bestaat hoofdzakelijk uit het met een camper door The States trekken. Michelob Ultra, een dochteronderneming van het bekendere Anheuser-Busch, heeft namelijk dringend foto’s nodig van een aantal Amerikaanse, nationale parken. En je raadt het al: die moet jij als CEO maken.

De parken die je daarvoor moet bezoeken? Komen ze. Big Bend National Park in Texas. Joshua Tree National Park, Sequoia National Park en Yosemite National Park in Californië. En Saguaro National Park in Arizona. De bestemmingen kunnen veranderen wanneer de situatie daarom vraagt.

Je salaris is 50.000 dollar. Alle onkosten die onderweg maakt, zoals toegangsprijzen voor de nationale parken en benzinekosten voor de camper, worden daarbuiten vergoed.

Iemand meenemen

‘Is dat niet wat eenzaam – zo alleen door Amerika reizen?’ Misschien wel. En daarom mag de kersverse CEO van Michelob Ultra ook nog iemand meenemen. Mag ook je trouwe viervoeter zijn, trouwens. Eén huisdier is toegestaan.

[themify_layout_part slug=leestips-amerika]

Camper

Over die camper gesproken: dat is een behóórlijk bakbeest. Het gevaarte is uitgerust met onder andere een badkamer, een douche en dus die volle koelkast. Moet ook wel – met twee personen en een hond.

Bier drinken

En dat bier drinken? Dat is een bijkomstig extraatje om de baan, waar mogelijk, nóg aantrekkelijker te maken. Michelob Ultra heeft er zodoende voor gezorgd dat de koelkast in je camper rijkelijk gevuld is met hun eigen product. Wel verzoekt het bedrijf de kandidaten met klem om het drinken voor na het rijden te bewaren.

[themify_layout_part slug=”reistips-amerika”]

Vereisten

Wil je je aanmelden voor deze vacature slash publiciteitsstunt? Dat kan hier. Je moet dan wel een béétje opschieten. Aanmelden kan nog tot en met 30 september.

De vereisten daarvoor zijn simpel. Je moet 21 jaar of ouder zijn. Je moet van de natuur houden. En je moet bier lusten.

Amerikaans rijbewijs

Oh – en dan nog een klein laatste dingetje. Michelob Ultra vraagt om sollicitanten met een Amerikaans rijbewijs. Dus. We gaan er even vanuit dat je die niet hebt. Bovendien is het onder de huidige omstandigheden sowieso knap lastig om naar Amerika te reizen. We denken niet dat een eventuele biertrip bij de uitzonderingen hoort.

Het lijkt ons dan ook safe to say dat je waarschijnlijk niet de nieuwe CEO van Michelob Ultra wordt, maar goed. Dromen mag altijd, niet?

Bron: AD.nl

[themify_layout_part slug=”amerika-only-nieuwsbrief”]

[themify_layout_part id=”30801″]