Canada Only

Dit mag je NIET missen tijdens je trip naar Islamorada, Florida

Overseas Highway
Boy Tijbosch

Boy Tijbosch

Zeg je Florida Keys? Dan denk je waarschijnlijk het eerst aan Key West, Key Largo of de Seven Mile Bridge. Vergeet niet dat je hier nog honderden andere eilanden vindt. Islamorada, bijvoorbeeld. Misschien wel een van de mooiste bestemmingen op de bekendste eilandengroep van Amerika. En dit mag je absoluut niet overslaan als je toch in de buurt bent!

Robbie’s

Het is een beetje lastig te omschrijven wat Robbie’s nu precies is. Je kunt er iets drinken, maar ook boten huren. Je kunt er ontbijt krijgen, maar ook souvenirs kopen. We houden het daarom maar gewoon op wat wij de meest bijzondere activiteit van Robbie’s vinden: het voeren van de vissen. En nee – niet zoals je dat gewend bent. Je houdt hier het voer dusdanig vast zodat een gigantische karper het uit je hand kan happen. Levert je de schrik van je leven, maar ook een bijzondere ervaring op.


Theater Of The Sea

Op zoek naar een bestemming waar je kunt zwemmen met dolfijnen, maar ook met zeeleeuwen en – jawel – pijlstaartroggen? Kijk niet verder dan Theater Of The Sea. Een van de bekendste bestemmingen in Islamorada en sinds 1946 een hoogtepunt tijdens vele trips naar de Florida Keys.


Overseas Highway
Foto: Florida Keys News Bureau

History Of Diving Museum

Fan van snorkelen en duiken? Dan vind je dit museum op z’n zachtst gezegd interessant. Hoogtepunt is de zogenaamde Helium Bar. We hoeven je waarschijnlijk niet uit te leggen wat er daar met je stem gebeurt…


Betsy The Spin Lobster - Bob Krist via Florida Keys News Bureau
Foto: Florida Keys News Bureau

Betsy The Spin Lobster

Rij je over de Overseas Highway vanuit Miami richting Key West? Dan is het lastig dit gevaarte te missen. Betsy The Spin Lobster is een gigantisch beeld voor de deur van The Rain Barre Artisan Village – een kunstzinnige gift shop vol handgemaakte spullen.