Afrika OnlyCanada Only

Zoek

Dit restaurant in Amerika vervangt de sandwichbroodjes door een enorme augurk

Augurken - Pixabay
Picture of Boy Tijbosch

Boy Tijbosch

Ben je – om welke reden dan ook – groot fan van augurken? Dan is het hoog tijd om Elsie’s Sub Shop in New Jersey eens op te zoeken.

[affiliate location=”newjersey” type=”amerikanl”]

Deze lunchroom introduceerde deze maand iets nieuws, geheel in het teken van gezonder eten. Want Elsie’s mag dan misschien wel werken met een soort Subway-principe – je kaas, vleessoorten en groenten worden niet geserveerd op een sandwich. Wél op een augurk.

Oh – en mocht je nu echt niets moeten weten van augurken? Dan kun je hem ook inruilen voor een komkommer.

Oorsprong

De geestelijk moeder van de zogenaamde Pickle Sandwich is Katherine Cohen, mede-oprichter van Elsie’s Sub Shop. Ze runt de shop samen met haar man, Chad Jordan. En de Sandwich is niet nieuw: hij verscheen in 2015 op Elsie’s menu.

Menu

De Pickle Sandwiches, die tussen de $8,50 en de $9,50 kosten, zijn in verschillende varianten verkrijgbaar. Je kunt kiezen voor standaardversie, zoals The Italian en The Harold, maar ook je eigen Sandwich samenstellen. Je hebt daarbij keuze uit allerlei soorten vleeswaren, kaassoorten, groenten en sausen.

Waar?

Interesse om de Pickle Sandwich te proberen? Je vindt Elsie’s Sub Shop aan Monmouth Street in Red Bank, New Jersey. Dat is helaas geen voor de hand liggende bestemming voor toeristen, maar vanuit New York City is het te doen. Kost je een uurtje rijtijd als je vertrekt uit Lower Manhattan.

[affiliate location=”newjersey” type=”amerikanl”]

[affiliate location=”newjersey” type=”tradetracker”]

[affiliate location=”newjersey” type=”ticketlinks”]