Afrika OnlyCanada Only

Zoek

Dit vinden wij de leukste bestemmingen in de staat New Jersey!

Atlantic City
Picture of Boy Tijbosch

Boy Tijbosch

‘New Jersey? Dat is alleen maar industrie!’ Een veelgehoorde uitspraak onder reizigers die voet aan wal hebben gezet in The Garden State, de in dat geval weinig toepasselijke nickname van NJ. Omdat enkele toonaangevende Amerikaanse producten, waaronder Campbell’s Soup en M&M’s, hier worden geproduceerd, valt er iets te zeggen voor deze klaagzang. Maar is ook weer niet zó erg dat je struikelt over de rokende schoorstenen. Je vindt er bijvoorbeeld ook déze bestemmingen.

[affiliate location=”newjersey” type=”amerikanl”]

[affiliate location=”newjersey” type=”tradetracker”]

[affiliate location=”newjersey” type=”ticketlinks”]

Atlantic CityAtlantic City Boardwalk

Een van de bekendste, en misschien wel dé bekendste attractie in New Jersey, is deze replica van het exemplaar uit de jaren twintig. Aan en nabij de Atlantic City Boardwalk vind je de enorme casino’s die groot genoeg zijn om Atlantic City de bijnaam Las Vegas Of The East te geven. Ook van de partij: verschillende clubs, bars en restaurants die praktisch direct aan het strand liggen.


Gateway National Recreation Area

New Jersey’s Gateway National Recreation Area is het noordelijkste stukje van de Jersey Shore: een zanderige barrière van ongeveer tien kilometer. Het federaal beschermde gebied ligt zelfs zo ver noordelijk dat een deel ervan officieel bij New York City hoort. Dat maakt Gateway behoorlijk uniek. Welke metropool beschikt er nou over kampeerplekken en hiking trails?

[affiliate location=”amerika-only-magabook-5-2″ type=”ticketlinks”]

Red Bull ArenaRed Bull Arena

Wil je tijdens je citytrip naar NYC een wedstrijd van een van de New Yorkse voetbalclubs zien? Dan is de kans groot dat dit een duel van de New York Red Bulls moet worden, ondanks de opmars van New York City FC nog altijd de bekendste ploeg in deze streek.

De Bulls spelen, hoewel ze worden geassocieerd met New York, iets buiten de stad: in Harrison, New Jersey. Kijk op de website van de New York Red Bulls of er tijdens jouw verblijf wedstrijden plaatsvinden in de Red Bull Arena.


Cape MayCape May

Helemaal in het zuiden van New Jersey vind je Cape May Peninsula: een schiereiland vernoemd naar de Nederlander Cornelius Jacobsen Mey. Een ideale bestemming voor iedereen die houdt van typisch Amerikaanse badplaatsen. Je weet wel, met van die Engelse huizen en kleine vissersbootjes.

Mocht je nou toch niet weten wat we hiermee bedoelen: ga naar Cape May Historic District en see for yourself.

Naar New Jersey? Laat je hier verder inspireren!

[affiliate location=”newjersey” type=”amerikanl”]

[affiliate location=”newjersey” type=”tradetracker”]

[affiliate location=”newjersey” type=”ticketlinks”]