Dit wil je: bedrijf zoekt iemand die in een rijdende hotdog door Amerika wil reizen

Velen van ons hebben hun reisplannen in 2020 noodgedwongen moeten cancelen. Uitgerekend de Amerikaanse hotdog-producent Oscar Mayer probeert nu te voorkomen dat dit voor 2021 wéér gebeurt.

En daarom zoeken ze een – komt ‘ie – Oscar Mayer Hotdogger. Dat is iemand die een jaar lang, full-time betaald, door de Verenigde Staten wil trekken.

‘In een gewone auto?’ Nee – zeker niet in een gewone auto. Je rijdt namelijk in een gigantische hotdog op wielen. Het is de bedoeling dat je hem een jaar lang op zoveel mogelijk plekken neerzet. Strategische plaatsen, zodat mensen er massaal mee op de foto kunnen. 

130 pagina’s Amerika in een toffe combi tussen een magazine en een book

Check de Amerika Only Magabooks en het Amerika Quizbook!

Wienermobile

Het is niet de eerste keer dat deze zogenoemde Wienermobiel de Amerikaanse wegen opgaat. Sterker nog: het is een jaarlijks terugkerende traditie waarvan het niet zeker was of ‘ie dit jaar wel veilig kon doorgaan.

Emily Klein, senior associatie brand manager van Oscar Mayer, laat desondanks weten dat het bizarre voertuig ook in 2021 gewóón ten tonele verschijnt. ‘We kijken ernaar uit om deze traditie voort te zetten’, aldus Emily. ‘We nodigen recent afgestudeerden van harte uit om hun cv naar ons op te sturen.’

Amerika - Unsplash

Ik wil naar Amerika!

Check hier de prijzen voor complete reizen, losse vliegtickets, hotels en meer.

Vereisten

Recent afgestudeerden, ja. Want rondrijden in een gigantische hotdog mag dan komisch klinken: het is wel degelijk een serieuze baan.

Oscar Mayer is derhalve op zoek naar mogelijke werknemers die nét klaar zijn met hun studie. Ze willen het liefst iemand met een bachelor’s degree in PR, journalistiek, communicatie of marketing.

Daarnaast moet je sterke communicatievaardigheden én een voorliefde voor hotdogs hebben. Jezelf aanmelden voor de job kan hier.

Mócht je daadwerkelijk worden verkozen tot Oscar Mayer Hotdogger, dan mag je je voorbereiden op een lang verblijf in de VS. Je werkt namelijk van juni 2021 tot en met juni 2022. Daarvóór krijg je een tweeweekse cursus over onder meer het juist overbrengen van Oscar Mayers kernwaardes en principes.

Amerika-tips in je mail?

Meld je GRATIS aan voor de Amerika Only Nieuwsbrief!

Door Boy

Boy Tijbosch is als schrijver en oprichter van Amerika Only verantwoordelijk voor de dagelijkse uitvoering en hoofdredactie van AmerikaOnly.nl en Amerika Only Magabook.