Droombaan! In Amerika zoeken ze iemand die tijdens honkbalwedstrijd hotdogs wil eten

Zoveel mogelijk, om precies te zijn. Je werkgever eist namelijk dat je uitzoekt welk stadion nou de allerbeste exemplaren verkoopt.

Fan van baseball? Oók van van hotdogs? Say no more. Dit móet je dream job zijn!

De website BonusFinder, een reviewsite voor verschillende casino’s, zoekt namelijk een officiële MLB Food Tester. Een functie voor iedereen met interesse in sport én Amerikaanse bekendste broodjes.

Ze betalen de MLB Food Tester vijfhonderd dollar om verschillende stadions across the USA te bezoeken – uiteráárd tijdens diverse baseball-wedstrijden. Het is dan je taak om de wedstrijd te bekijken, hotdogs te eten en je ervaring te reviewen op BonusFinder.

Bovenop je salarisstrook van vijfhonderd dollar worden je reis- en eetkosten vanzelfsprekend vergoed.

130 pagina’s Amerika in een toffe combi tussen een magazine en een book

Check de Amerika Only Magabooks en het Amerika Quizbook!

Reviews schrijven

Klinkt het eenvoudig? Nou – dat kan nog tegenvallen. Je mag namelijk niet alleen schrijven of je de hotdog lekker of vies vond. BonusFinder heeft een aantal aandachtspunten opgesteld waarop je moet letten, terwijl je het broodje achterover gooit.

Belangrijk zijn bijvoorbeeld:

  • De kleur van de hotdog
  • De kwaliteit en de smaak van het brood
  • De saus en andere toppings
  • De prijs-kwaliteitverhouding

Ook de wedstrijd en het stadion zelf moeten een review krijgen. De aandachtspunten daarvoor zijn iets minder strikt. Tijdens je beoordeling hoef je alleen maar te letten op de kwaliteit van het entertainment en de atmosfeer in het stadion.

Amerika - Unsplash

Ik wil naar Amerika!

Check hier de prijzen voor complete reizen, losse vliegtickets, hotels en meer.

Solliciteren

Denk je – nou, dat is wel iets voor mij? Meld je dan aan via de website van BonusFinder. Er wordt gevraagd om naam, e-mail, woonplaats, je favoriete honkbalploeg én een alinea’tje over waarom jij de perfecte kandidaat voor de job bent.

BonusFinder zamelt voor de rest van de maand april gegevens van mogelijke MLB Food Testers in. Ze maken op woensdag 5 bekend wie de baan heeft gekregen.

Bron: Travel + Leisure

Amerika-tips in je mail?

Meld je GRATIS aan voor de Amerika Only Nieuwsbrief!

Door Boy

Boy Tijbosch is als schrijver en oprichter van Amerika Only verantwoordelijk voor de dagelijkse uitvoering en hoofdredactie van AmerikaOnly.nl en Amerika Only Magabook.