Canada Only

Een GE-WEL-DIG uitzicht over San Francisco? Ga naar DIT stadspark!

San Francisco - Carol Highsmith via Visit California
Boy Tijbosch

Boy Tijbosch

Iedereen kent de Coit Tower en iedereen kent Twin Peaks. Prachtige plekken voor een duizend-in-één-dozijn Instagram-foto die iedere reiziger naar San Francisco maakt. Waarom ga je niet voor wat meer unieks?

Ina Coolbrith Park, bijvoorbeeld. Een van de vele andere plekjes in San Francisco waar je een prachtig zicht op de skyline hebt en waar het niet barst van de honderden toeristen.

Het is een flinke klim naar dit alternatieve stadspark, maar dan heb je ook wel een geweldig uitzicht. Hiervandaan zie je de Transamerica Pyramid, Alcatraz en de complete San Francisco Bay. Wie gelukt heeft, spot zelfs nog een van de wilde papegaaien.

Hoger en hoger

Kan het nog beter? Ja – dat kan. Je kunt tenslotte, als je niet bekaf bent van de eerste klim, nóg verder naar boven klauteren. Pak hiervoor de trap aan de overkant van Taylor Street. Je vindt hier wederom een gaaf uitzicht én de uitleg waarom dit deel van San Francisco Russian Hill wordt genoemd.

Ina Coolbrith Park ligt tussen Taylor Street, Green Street, Mason Street en Broadway in. Sla hem niet over als je plannen hebt om naar San Francisco te gaan!

Wil je meer tips voor je trip naar San Francisco? Check de website Leven In SF!

San Francisco - Carol Highsmith via Visit California
Foto: Carol Highsmith via Visit California

Amerika Only Magabook 4 Cover

Binnenkort naar Amerika? Of ben je juist nét terug?

Check in beide gevallen ons nieuwe boek! Amerika Only Magabook 4 staat vol tips en herinneringen rondom je favoriete vakantieland. BESTELLEN KAN HIER!