Afrika OnlyCanada Only

Zoek

…en er komt nóg meer Star Wars naar Disney World en Disneyland!

Star Wars Secrets Of The Empire Hyper-Reality Experience
Picture of Boy Tijbosch

Boy Tijbosch

Disney World werkt momenteel hard aan de verwezenlijking van een waar Star Wars-land in het pretpark Disney’s Hollywood Studios. Daar blijft het echter niet bij. De organisatie maakte deze week namelijk bekend dat er nog een virtual reality-attractie in het teken van de franchise wordt geopend. Star Wars: Secrets Of The Empire Hyper-Reality Experience is vanaf deze winter te bezoeken in zowel Disney Springs, Orlando als Downtown Disney, Anaheim.

De nieuwe attractie neemt bezoekers mee door het Star Wars-universum waar ze ‘een ontluikende opstand moeten overleven’ – aldus Disney. Die omschrijving is misschien nog wat cryptisch, maar het komt neer op een interactieve ervaring waarbij een grote rol is weggelegd voor virtual reality. Deelnemers doen mee in groepen van vier en moeten samen puzzels oplossen en vijanden verslaan. Dat alles in een omgeving die, volgens de makers, alle zintuigen op nieuwe manieren activeert.

Disney Springs

De nieuwe attractie opent in zowel Orlando als Anaheim op 16 december 2017. Het Orlando-filiaal vervangt de huidige winkel Once Upon A Toy. Die zaak verhuist weer naar de Star Wars Trading Post, welke vermoedelijk met de nieuwe attractie wordt gecombineerd.

Impressie

Dit mag je verwachten van Star Wars: Secrets Of The Empire Hyper-Reality Experience!

Kaartjes voor deze attractie kosten $29,95 en zijn nu al te bestellen via www.TheVoid.com. Een zogenaamde fly-drive naar Orlando boek je hier en hier. Hotels bijboeken kan via Booking.com en Trivago. Een losse huurauto boek je via Sunny Cars of Holiday Cars.

Star Wars Secrets Of The Empire Hyper-Reality Experience
Disney Parks