Canada Only

Fans van Lost opgelet: de ranch uit de serie staat te koop

Hawaii - Pixabay
Boy Tijbosch

Boy Tijbosch

Je moet wel eventjes 45 miljoen dollar ophoesten, maar dan bezit je ook wel een stukje tv-geschiedenis.

Als jij J.J. Abrams’ Lost nog altijd een van de spannendste series ooit vindt, hebben we waarschijnlijk je droomhuis gevonden. Maak kennis met de illustere Dillingham Ranch. En hij staat te koop. Kosten: 45 miljoen dollar.

De kapitale villa ligt langs de noordkust van het Hawaiiaanse eiland O’ahu. Hij grenst direct aan de oceaan, maar ligt ook langs de Waianae Mountains. Kun je nagaan hoe groot de ranch is.

[themify_layout_part slug=leestips-amerika]

Acht badkamers

De woning bevat bijvoorbeeld acht badkamers en een keuken die niet onderdoet voor die van een vijfsterrenrestaurant. De gelukkige koper krijgt er ook een aantal polovelden, een zogenoemde coconut grove en een serie stallen bij. Exclusief paarden. Denken we.

[themify_layout_part slug=”reistips-hawaii”]

Filmlocatie

Hoewel de Dillingham Ranch met name bekend staat om zijn rol in de serie Lost, weten meer Hollywood-producenten de weg naar O’ahu te vinden. Zo dook ‘ie ook op in films als 50 First Dates en Hawaii Five-0.

Daarnaast was de ranch door de jaren heen een populair onderkomen voor allerlei beroemdheden van over de hele wereld. Prince Charles, bijvoorbeeld.

[themify_layout_part slug=”amerika-only-nieuwsbrief”]

Kopen

Heb je even 45 miljoen dollar in je binnenzak zitten? Neem dan contact op met Hawai’i Life and Cushman & Wakefield. Dat is de makelaardij die de ranch – nu nog wel – in zijn portfolio heeft.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Destination Wedding Photog (@jeannemariepics)

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Netzwelt (@netzwelt)