Canada Only

Flamingo’s in Las Vegas zien? Het kan – in DIT resort!

Flamingo Las Vegas - Unsplash
Boy Tijbosch

Boy Tijbosch

Het verbaast je waarschijnlijk niet dat de beesten zijn gehuisvest in het resort Flamingo Las Vegas…

Een stroll over de wereldberoemde Las Vegas Strip is in wezen ook een soort wereldreis. Je ziet er tenslotte een Egyptische sfinx, een nagebootste Eiffeltoren, een replica van de New Yorkse skyline én de grachtengordels van Venetië.

Las Vegas herbergt daarnaast een stukje Curaçao in de vorm van de Flamingo Habitat. Een vrij forse oase in de tuin van het beroemde Flamingo Hotel en een van de meest bijzondere bezienswaardigheden langs de Las Vegas Boulevard. En gezien je hier ook een piratenboot en de fonteinen van Bellagio ziet, wil dat wat zeggen.

👉 Nachtje slapen in dit hotel? Check hier de beschikbare kamers!

[themify_layout_part slug=leestips-amerika]

Wat is het Flamingo Habitat?

De Flamingo Habitat is thuis voor – goh – flamingo’s, maar dat zijn niet de enige bewoners. Je ziet er ook papegaaien, zwanen, pelikanen, schildpadden, kolibries en vissen.

De knalroze, Chileense flamingo’s zijn echter dé trekpleister – wat verwacht je ook van een resort met zo’n naam? Ze leven in een erg fraai ingericht verblijf, inclusief watervallen en tropische planten. Een welkome afwisseling van de drukte op de Las Vegas Strip.

[themify_layout_part slug=”reistips-amerika”]

Worden de beesten ook gevoerd?

Flamingo Las Vegas verzorgt dagelijks, om 08:30 en 11:00, presentaties over de beesten. Bezoekers kunnen hierbij, tussen het gokken en drinken door, allerlei dingetjes te weten komen over de bijzondere vogels. Da’s weer eens iets anders dan door een mall struinen.

[themify_layout_part id=”37739″]

Wat is Flamingo Las Vegas verder voor hotel?

Het resort zelf mag er ook zijn. De karakteristieke neonlichten voor de deur zijn typisch Las Vegas en het casino is inmiddels een van de oudgedienden langs The Strip. Het hotel is ingericht volgens een tropisch thema. Wat dat betreft sluit het aangrenzende restaurant Jimmy Buffett’s Margaritaville naadloos aan op de rest van de scenery.

Het is overigens opmerkelijk dat het resort eigenlijk helemaal niet in Las Vegas ligt. Officieel ligt het resort namelijk in het onbewoonde plaatsje Paradise: het valt net buiten de grenzen van de gokstad.

Bron: Atlas Obscura

[themify_layout_part slug=”amerika-only-nieuwsbrief”]