Canada Only

Football-fan? Dit bedrijf zoekt twee mensen die BETAALD door Amerika willen reizen – op zoek naar de beste tailgate parties.

AT&T Stadium - Pixabay
Boy Tijbosch

Boy Tijbosch

CheapTickets zoekt zogenoemde Tailgate Tourists. De functieomschrijving is simpel. Bezoek vijf verschillende pre-game-evenementen, proef de daar aanwezige items, woon de wedstrijd bij en breng verslag uit.

[affiliate location=”amerikaalgemeen2″ type=”amerikanl”]

[affiliate location=”amerikaalgemeen2″ type=”tradetracker”]

[affiliate location=”amerikaalgemeen2″ type=”ticketlinks”]

But first – wat is nu precies een tailgate? We kunnen dit hyper-Amerikaanse fenomeen nog het beste omschrijven als een soort pre-party voor de football-wedstrijd begint. Hierbij verzamelen fans zich massaal op de parkeerplaats voor het stadion om zich daar, rijkelijk voorzien van eten en drinken, voor te bereiden op de aanstaande match. En dat is voor sommige supporters een grotere happening dan de wedstrijd zelf. Het is dus enigszins logisch dat ze bij CheapTickets willen weten welke tailgates nu tot de beste van The States behoren.

De Tailgate Tourists moeten hiervoor afreizen naar vijf verschillende, Amerikaanse bestemmingen waar ze de tailgate én de wedstrijd moeten bijwonen. Het gaat om college football-wedstrijden door het hele land. Schrijf mee: Athens, Georgia. Seattle, Washington. Columbus, Ohio. Raleigh, North Carolina. En Austin, Texas.

[affiliate location=”amerika-only-magabook-5-2″ type=”ticketlinks”]

Hoe solliciteer ik?

Football-fanatici hebben tot en met 31 augustus 2019 om te solliciteren op de vacature voor Tailgate Tourists. Dit kan via CheapTickets.com. Daar is geen uitgebreide sollicitatiebrief voor nodig. Je hoeft alleen maar het juiste antwoord te geven op twee belangrijke vragen: in welke college football-stad je het liefst een tailgate bijwoont én wat je favoriete tailgate-gerecht is.

Helaas zit er voor Nederlandse geïnteresseerden ook een flinke máár aan de sollicitatieprocedure. De leeftijdsgrens van 21 jaar overkomen we nog wel, maar de zoektocht is in principe alleen bedoeld voor inwoners van de Verenigde Staten. Maar hey – het is Amerika. Het land der mogelijkheden. En niet geschoten is altijd mis.

[affiliate location=”amerikaalgemeen2″ type=”amerikanl”]

[affiliate location=”amerikaalgemeen2″ type=”tradetracker”]

[affiliate location=”amerikaalgemeen2″ type=”ticketlinks”]