Afrika OnlyCanada Only

Zoek

Ga terug naar het jaar 1850 in Forestville, Minnesota

Explore Minnesota
Picture of Michelle de Vos

Michelle de Vos

Heb je ooit het gevoel dat je in een andere tijd zou willen leven? Verlang je naar de dagen dat het leven net iets eenvoudiger was? Ga dan naar Forestville in Minnesota, waar de tijd stilstaat sinds 1850. Verken de familiewinkel Meighen, die gevuld is met origineel koopwaar uit de negentiende eeuw, ontdek wat er in de keuken wordt gekookt en help met klusjes in de tuin en boerderijgebouwen. 

En beter nog: het dorp maakt deel uit van een van de coolste parken van de staat: Mystery Cave Park. Zo sla je twee (must-see-)vliegen in één klap!

Lees ook Mill Ruins Park: hoe de ruïne van een korenmolen langs de Mississippi een van Amerika’s gaafste stadsparken werd

Forestville
Explore Minnesota

Hoe is Forestville ontstaan?

Forestville begon in de jaren 1850 als pioniersstad. De stad werd echter in 1868 omzeild door spoorwegen, wat leidde tot een afname van de bevolking.

Naarmate meer mensen vertrokken, werd Forestville een spookstad. De spookstad is bewaard gebleven en te bezoeken door iedereen die graag een kijkje neemt in het leven van toen.  

Forestville
Jim Hoffman (Courtesy of Explore Minnesota)

Wat kan ik doen in Forestville?

Je wordt ondergedompeld in de wereld uit de negentiende eeuw vanaf het moment dat je de Carnegie Steel Bridge oversteekt. Alle personages die je ontmoet en waarmee je praat vertellen je, samen met de artefacten, over het dagelijkse leven uit het verleden.

Begin je Forestville-ervaring in het Visitor Center. Koop hier kaartjes voor de rondleiding, shop in de museumwinkel of neem brochures mee voor zelfgeleide tours door het dorp.

In het dorp staan oude huizen die je een kijkje bieden in het dagelijks leven in Forestville. Je mag gewoon naar binnen gluren. Buiten zijn de gebouwen interessant voor iedereen die van dieren houdt. Je kunt het gekostumeerde personeel zelfs helpen met klusjes op de boerderij.

De familiewinkel Meighen is het middelpunt van de stad. Het is gevuld met echte koopwaar uit de achttiende eeuw. Bestudeer de schappen om te zien wat mensen meer dan een eeuw geleden kochten!

Mystery Cave State Park

Mystery Cave State Park, met daarin de langste grot in de hele staat, omringt het historische Forestville. Dit park biedt rondleidingen, kampeermogelijkheden in tenten en campers, een paardenkamp, ​​wandelpaden en de optie tot forelvissen: een favoriet in Minnesota.

Forestville
Explore Minnesota Tourism Explore Minnesota

Hoe bereik ik Forestville?

Volg een landweg door het zuiden van Minnesota en je komt uiteindelijk uit bij Forestville en Mystery Cave State Park. Je vindt ze beiden op 21071 County Road 118 in Preston, Minnesota.

Let op: beiden zijn zeker een bezoek waard, maar toegang vereist wel een entreekaartje voor het staatspark.

Dit artikel wordt je aangeboden door Explore Minnesota.