Canada Only

Beleef avontuur in combinatie met geschiedenis in Fort Abraham Lincoln State Park

North Dakota Tourism
Michelle de Vos

Michelle de Vos

Fort Abraham Lincoln State Park, gelegen in het hart van North Dakota is een meeslepende combinatie van geschiedenis, natuur en avontuur. Dit park herbergt een historisch fort, weelderige landschappen en diverse recreatieve mogelijkheden.

Lees ook Medora, North Dakota is een van Amerika’s meest onderschatte bestemmingen

North Dakota Tourism

Wat is Fort Abraham Lincoln State Park?

Fort Abraham Lincoln State Park omvat de locatie van een voormalig 19e-eeuws militair fort, ooit de thuisbasis van de legendarische 7e Cavalerie onder leiding van General George Custer.

Het park biedt bezoekers de kans om door gereconstrueerde gebouwen te dwalen en de sfeer van het 19e-eeuwse legerleven te ervaren.

Het pronkstuk van het fort is het Custer House, een nauwkeurige reconstructie waar bezoekers een kijkje kunnen nemen in het leven van General Custer en zijn soldaten.

fort abraham lincoln
North Dakota Tourism

Wat kan ik zien in het park?

Naast het historische fort biedt het park een overvloed aan natuurlijke schoonheid en buitenactiviteiten. Prachtige wandelpaden slingeren door dichte bossen en langs de oevers van de majestueuze Missouri-rivier, terwijl bezoekers wilde dieren kunnen spotten, variërend van herten tot kleurrijke vogels.

Het park biedt ook een kijkje in een gereconstrueerd Mandan-dorp, het On-A-Slant Indian Village, dat een diepgaand inzicht biedt in de inheemse culturen van de regio.

Het Custer House

Het Custer House, een nauwkeurige reconstructie binnen het park, werpt een uniek licht op het verleden van Fort Abraham Lincoln. Dit historische herenhuis biedt bezoekers de mogelijkheid om door de kamers te wandelen en een glimp op te vangen van het leven in het 19e-eeuwse legerkamp.

Met zijn authentieke inrichting en fascinerende tentoonstellingen brengt het Custer House de geschiedenis van General Custer en zijn tijd tot leven op een manier die zowel leerzaam als meeslepend is.

fort abraham lincoln
North Dakota Tourism

Waar ligt Fort Abraham Lincoln State Park?

Fort Abraham Lincoln State Park bevindt zich in het zuidelijke deel van North Dakota, nabij de stad Mandan. Het park, op slechts een klein eindje rijden van de hoofdstad Bismarck, is gemakkelijk bereikbaar via de snelweg en biedt bezoekers een onvergetelijke ervaring in het hart van het Midwesten.

Check de website van The Great American West voor meer inspiratie!

Dit artikel wordt je aangeboden door The Great American West.