Afrika OnlyCanada Only

Zoek

Gaaf of niet? Orlando krijgt een hop-on hop-off-bustour

Orlando
Picture of Boy Tijbosch

Boy Tijbosch

Door Ben Zwaan

Je kent ze wel – van die geelrode dubbeldekkers die door wereldsteden als Parijs, Berlijn en Londen rijden en daar toeristen van highlight naar highlight B brengen. Wereldwijd zijn er zo’n honderd locaties die deze tours aanbieden en daar komt nu Orlando, Florida bij.

STOPS

Inderdaad: Wie in de toekomst naar Orlando gaat, maakt een grote kans om de open-top-bussen te zien rijden. Je kunt er natuurlijk ook zelf gebruik van maken. De route telt achttien stops, waaronder Universal Orlando Resort, Disney Springs, de Florida Mall en de Premium Outlets. Je mag de hele dag in- en uitstappen. Wie naar de pretparken gaat, maakt gebruik van de Theme Park Express Service. Deze brengt je rechtstreeks naar Disney World en Universal Studios.

PRIJZEN

Tickets voor de hop-on hop-off-service kosten $28 per dag voor volwassenen en $20 voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Een weekpas kopen kan ook: hiervoor vraagt het bedrijf $75 voor volwassen en $60 voor kinderen. De Theme Park Express Service kost $14 voor Disney World en $8 voor Universal Studios.

De exacte startdatum van deze nieuwe dienst is nog niet bekend, maar het wordt sowieso deze zomer.