Canada Only

Gospel Brunch in Orlando meemaken? HIERRR moet je zijn!

Orlando
Boy Tijbosch

Boy Tijbosch

Iedere zondag is staat Orlando’s House of Blues compleet in het teken van de Gospel Brunch. Traditionele en hedendaagse gospelsongs worden gecombineerd met een all-you-can-eat-buffet vol soul food. Veel Amerikaanser dan dit wordt het niet!

De Gospel Brunches zijn een begrip in alle restaurants van House of Blues. Iedere zondag, om 10:00 en 12:30, staan zowel lokale als nationale gospelacts klaar om bekende en minder bekende nummers te performen.

En dan hebben we het nog niet eens over het menu gehad. De brunch wordt gepresenteerd in de vorm van een buffet vol Southern specialiteiten. Het beste item? Dat schijnen de chicken-and-waffels te zijn.

Waar?

Orlando’s House of Blues is makkelijk te vinden: hij staat namelijk in Disney’s winkelcomplex Disney Springs.

Niet naar Florida, maar toch een gospelbrunch meemaken? House of Blues heeft ook filialen in Chicago, Las Vegas, Los Angeles, New Orleans en San Diego. En ja – ook daar wordt de Gospel Brunch aangeboden!

Plannen om naar The States te gaan? Kijk hier voor vliegtickets, hier voor een hotel en hier voor een huurauto.


Amerika Only Magabook 4 Cover

Hét boek voor Amerika-fans!

Binnenkort naar Amerika? Check ons nieuwe boek! Amerika Only Magabook 4 is een combi tussen een boek en een magazine – vol inspiratie en tips voor Amerika-reizigers.  BESTELLEN KAN HIER!