Afrika OnlyCanada Only

Zoek

Great Wolf Lodge: Noord-Amerika’s grootste overdekte waterparkresort

Great Wolf Resorts
Picture of Michelle de Vos

Michelle de Vos

Dit resort in Minneapolis heeft een eigen waterpark, maar ook een bowlingbaan, een winkelcentrum en nog veel meer. En als dat allemaal nog niet genoeg is, ligt de wereldberoemde Mall of America om de hoek.

➔ Lees ook Ga terug naar het jaar 1850 in Forestville, Minnesota

great wolf lodge
Great Wolf Resorts

Wat is Great Wolf Lodge?

Great Wolf Lodge, of Great Wolf Resorts, is een keten van overdekte waterparken. Het bedrijf bezit meerdere familieresorts onder de merknaam Great Wolf Lodge. Naast een waterpark heeft elk resort ook restaurants, speelhallen, spa’s en kinderactiviteiten.

Het resort in Minnesota opende haar deuren in 2017 en sloot zich aan bij veel van de leuke gezinsattracties net buiten Minneapolis. Het resort ligt in de buurt van de Mall of America en biedt gasten een geweldige plek om te verblijven en zichzelf te vermaken.

Het park is bedoeld voor het hele gezinnen of, om in thema te blijven, voor je hele roedel. Een aanrader!

Great Wolf Resorts

Wat kan ik doen tijdens mijn verblijf?

Wat je er niet kunt doen, is een betere vraag. Met meer dan 75.000 vierkante meter biedt het resort overdekt waterparkplezier, het Great Wolf Adventure Park en verschillende winkel- en eetgelegenheden. En dat allemaal onder één dak.

The sky is dus the limit onder het dak van dit prachtige verblijf. Van ’s ochtends tot ’s avonds zijn er eindeloze dingen te doen om elk lid van de roedel te vermaken. Naast het beroemde waterpark kun je bijvoorbeeld klimmen op een klimmuur, bowlen, naar de arcade of de hoogte in gaan via het touwenparcours.

En na een dag vol activiteiten kun je heerlijk ontspannen en nieuwe energie opdoen in een van de gezellige suites.

Je verblijf in het resort is altijd inclusief toegang tot het waterpark, dagelijkse evenementen en ruime suites.

Wil je liever niet overnachten in het resort, maar wel het waterpark bezoeken? Dan is er ook de mogelijkheid om een dagpas te kopen.

great wolf lodge
Great Wolf Resorts

Hoe bereik ik de Great Wolf Lodge in Minnesota?

De Great Wolf Lodge in Minnesota ligt in de stad Minneapolis. Het adres van het resort is 1700 American Boulevard East in de voorstad Bloomington.

Het ligt op minder dan tien minuten rijden van de luchthaven in Minneapolis en is hierdoor erg makkelijk te bereiken met een huurauto, of zelfs een taxi.

Dit artikel wordt je aangeboden door Explore Minnesota.