Green River

Green River is een zeer klein plaatsje middenin een van de vele, dorre gebieden in Utah. Het dorp zelf heeft geen interessante bezienswaardigheden. Green River is wél een goede uitvalsbasis voor iedereen die twee van Utah’s mooiste nationale parken wil bezoeken: Arches National Park en Canyonlands National Park. Meer info over Green River Utah hotels en motels in Green River Utah vind je hieronder.

Direct naar
Green River bezoeken
Green River Utah hotels
Motels in Green River Utah

[affiliate location=”utah2″ type=”amerikanl”]

[affiliate location=”greenriver” type=”tradetracker”]

[affiliate location=”utah2″ type=”ticketlinks”]

Green RiverGreen River bezoeken

Green River is, zoals hierboven gezegd, niet veel meer dan een uitvalsbasis voor twee nationale parken. Het Arches National Park staat bekend om haar beroemde, zandstenen bogen, terwijl het Canyonlands National Park wordt geroemd om haar ongerepte en grillige karakter.

De twee parken liggen op minder dan een uurtje rijden vanuit Green River. Wie toch in het dorp wil blijven, is waarschijnlijk outdoor-minded en avontuurlijk ingesteld. Hier worden wildwatertochten op de Colorado River en de Green River zelf georganiseerd.


Green River Utah HotelsGreen River Utah hotels

Green River is een klein dorpje met weinig bezienswaardigheden. De nodige toeristen verblijven er wel degelijk. Dat heeft alles te maken met de twee nationale parken die vlakbij liggen.

Arches National Park en Canyonlands National Park zijn twee van de mooiste bestemmingen in Utah. Het stadje Moab ligt vlakbij, maar hotels daar kunnen prijzig zijn. Green River Utah hotels zijn dan een prima optie.

Ben je op zoek naar Green River Utah hotels? Kijk dan hier.


Motels in Green River UtahMotels in Green River Utah

Je vindt hier, naast hotels, ook motels in Green River Utah. Hecht je weinig waarde aan luxe? Dit zijn dan de ideale verblijfplaatsen voor je bezoek aan Arches en Canyonlands National Park.

Zoek je motels in Green River Utah? Kijk dan hier.

[affiliate location=”utah2″ type=”amerikanl”]

[affiliate location=”greenriver” type=”tradetracker”]

[affiliate location=”utah2″ type=”ticketlinks”]