Canada Only

Haha! In Disney World beginnen ze alvast met Kerstmis…

Magic Kingdom
Boy Tijbosch

Boy Tijbosch

Deze zomer naar Orlando, Florida? Bereid je dan maar voor op hele, hele vroege feestdagen. Disney World heeft namelijk de eerste kerstmarkt van het jaar georganiseerd. En die begint dit jaar op – jawel – 15 juli.

Tussen 15 en 30 juli mag je een kerstmarkt verwachten. Je vindt ‘m in het gratis toegankelijke winkelcomplex Disney Springs. Hier verkoopt de lokale Starbucks haar favoriete kerstdrankjes, komt Goofy’s Candy Company met gingerbread en serveert Dockside Margaritas voor de gelegenheid Snowflake Margaritas. Oh – en natúúrlijk is ook Santa Claus van de partij. In zomeroutfit, welteverstaan. Je vindt hem voor de winkel 8 Days Of Christmas. Een DJ voorziet het geheel van de nodige kerstmuziek.

Avondmarkt

Ga je pas na 30 juli naar Orlando? Dan loop je het kerstfestijn helaas mis. Wél komt er iedere avond een Japanse avondmarkt. Dit om te vieren dat de Japanse kledingzaak UN!QLO zich een jaar geleden in Disney World vestigde.

De kerstmarkt staat er iedere dag tussen 13:00 en 22:00. De Japanse avondmarkt staat er ook dagelijks – van 19:00 tot 23:00.

Magic Kingdom
Kent Philips