Afrika OnlyCanada Only

Zoek

HIERRR vind je de meest verlaten brievenbus van Amerika

Mailboxes
Picture of Boy Tijbosch

Boy Tijbosch

Heb je plannen om naar het westen van The States te gaan? Dan kom je natuurlijk in eerste instantie voor San Francisco, Yosemite National Park en alle andere bestemmingen die je altijd al wilde bezoeken. Maar mocht je nu op zoek zijn naar iets wat een beetje meer off the beaten path is – dán is dit misschien iets voor je…

[affiliate location=”californie2″ type=”amerikanl”]

[affiliate location=”californie2″ type=”tradetracker”]

[affiliate location=”californie2″ type=”ticketlinks”]

The Mojave Desert Mailbox is de meest afgelegen brievenbus van de Verenigde Staten en we hebben oprecht medelijden met diegene die hier de krant moet bezorgen. De Mailbox ligt namelijk middenin de Mojave-woestijn in het zuidoosten van Californië.

Makkelijk bereikbaar is ‘ie ook al niet. De Mailbox staat langs de Old Mojave Road, een route die ooit bekend stond als Mojave Trail. Het is een lange, onverharde weg die voor veel standaardauto’s amper begaanbaar is.

Wie er wél in slaagt de brievenbus te bereiken, wordt getrakteerd op een rijkelijk van stickers voorzien exemplaar, met daarnaast een Amerikaanse vlag. Allemaal geplaatst door de Friends Of The Mojave Road: een groep mensen op zoek naar een bestemming waar reizigers konden laten weten buiten de gebaande paden te zijn geweest. En dat kan: in de brievenbus ligt een gastenboek waar je je naam kunt achterlaten.

Oh – en wat die krantenjongen betreft: die is er niet. The Mojave Desert Mailbox is namelijk niet meer in gebruikt. Niemand had zin om z’n post hier op te halen en dus is het enkel een toeristische attractie die maar weinig wordt bezocht.

[affiliate location=”amerika-only-magabook-5-2″ type=”ticketlinks”]

De omgeving

Je vraag op het moment is waarschijnlijk – wáárom zou je in hemelsnaam zoiets bezoeken? Nou – om dezelfde reden dat de Friend Of The Mojave Road hier ook een attractie van hebben gemaakt. Je kunt laten zien dat je bereid bent een flink stuk te reizen om zoiets als The Mojave Desert Mailbox te zien.

Maar daarmee doen we de omliggende omgeving tekort. De Mojave Desert is misschien bloedheet, maar ook schitterend. Vanaf de brievenbus heb je een panoramisch uitzicht over de omgeving – en bovendien kom je er hier achter hóe verlaten de Mojave Desert nu echt is.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door TrailChasers (@thetrailchasers) op

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Chris (@christhefabricator) op

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door J Squared Sports (@jsquaredsports) op

[affiliate location=”californie2″ type=”amerikanl”]

[affiliate location=”californie2″ type=”tradetracker”]

[affiliate location=”californie2″ type=”ticketlinks”]