Afrika OnlyCanada Only

Honderden Coca-Cola-producten proberen: het kan in Orlando, Florida

Coca-Cola Store - Unsplash
Boy Tijbosch

Boy Tijbosch

Maak kennis met de Coca-Cola Store. Dé bestemming voor Coca-Cola-merchandise, een foto met de one and only Coca-Cola Polar Bear én de nodige proeverijen.

De Coca-Cola Store is een sublieme bestemming voor iedereen die het gitzwarte drankje (klinkt een béétje onsmakelijk zo – we know) een warm hart toedraagt. Het fraaie pand is gemodelleerd naar een flessenfabriek uit de 1920’s en bestaat uit drie verdiepingen aan merchandise die allemaal iets met cola te maken hebben.

Customizable t-shirts, bijvoorbeeld. Of Coca-Cola-kerstballen. Oh – én het is mogelijk om met de officiële mascotte van het merk, de Coca-Cola Polar Bear, op de foto te gaan.

Heb je verder niet zoveel met dit soort spullen? Dan moet je op de derde etage zijn. Hier vind je namelijk de Coca-Cola Store Rooftop Beverage Bar. Een outdoor, maar toch van airco voorzien (mag ook wel – in Florida) restaurant met een tof uitzicht over het winkelcentrum Disney Springs, want daar is deze zaak gevestigd.

[themify_layout_part id=34118]

Wat kan ik hier bestellen?

De Rooftop Beverage Bar verkoopt nogal wat colaproducten: méér dan honderd verschillende soorten. Omdat het daardoor lastig kiezen is, is de zogenoemde Freestyle Experience hier zo’n beetje het meest bestelde item.

Je mag hierbij vijf producten en – gedurende het uur dat je er zit – refillen. De keuze gaat dan beverages uit verschillende landen en met verschillende smaken. Voorbeelden: Fanta® Melon Frost, Hi-C® Orange en Barq’s® Red Creme Soda.

Maar er is meer. De Rooftop Beverage Bar kan van zo’n beetje alle smaken ook zogenoemde Coke Floats maken. Je krijgt dan een bol ijs in de drankje gesmeten. Kan je ding zijn – of worden.

Daarnaast kan men hier ook allerlei smoothies maken. Kortom: een aanrader.

[themify_layout_part id=34170]

Waar vind ik de Coca-Cola Store?

De Coca-Cola Store maakt deel uit van het winkelcentrum Disney Springs. Dat ligt – niet geheel verrassend – binnen de grenzen van The Walt Disney World Resort. Parkeren is gratis: de ingang tot de Orange Garage ligt bovendien naast de winkel.

Coca-Cola Store - David Roark via WDW News
Foto: David Roark via WDW News

[themify_layout_part id=37739]

[themify_layout_part id=34047]